Manicure Salon in Geraardsbergen

Geraardsbergen

Bent je op zoek naar een expert van manicure behandelingen in Geraardsbergen? Love Nails biedt meer dan 10 verschillende manicures aan. Zo is er zeker wel een manicure behandeling die bij u past. Zowel vrouwen als mannen kunnen hun nagels & handen laten verzorgen door een manicurespecialist vanaf 20 euro.

Maak het jezelf gemakkelijk aan mijn manicuretafel, vertrouw me je nagels toe en vergeet je zorgen met een warm kopje koffie of thee!

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Manicure prijzen

Hieronder vindt u de prijslijst van onze manicure behandelingen. Alle prijzen zijn inclusief verzorgingsproducten van topmerken, sterilisatie van de instrumenten, werkuren en elke klant krijgt bij een bezoekje ook een tas koffie of thee naar wens.

Diensten Prijzen
Gecombineerde manicure dames/heren
(Een combinatie van klassieke manicure, droge manicure en manicure met apparaat)
35 €

Luxemanicure van OPI dames/heren

 • • gecombineerde manicure
 • • hernieuwende scrub
 • • bruisend zoutbadje
 • • verjongend serum
 • • massage met crème/olie
 • • Nagelriemolie
40 €

Gecombineerde manicure met nagellak OPI(conditioner, basislaag, 2 lagen kleurlak, verstevigingslaag, droging, nagelriemolie)

45 €
Luxemanicure met nagellak 50 €
Gecombineerde manicure + versteviging
op eigen nagels met gel of met gellak kleur naar keuze (French + 10 euro)
55 €
Luxemanicure met gel of gellak 60 €
Paraffinepakking handen Depilève 10 €
Nagelversteviging met IBX System
(incl. gecombineerde manicure)
 
45€
Kindermanicure (tot 12 jaar), incl. nagellak 10 €
Nagellak verwijderen (met OPI vloeistof) 3 €
Nagel herstellen 4 € per nagel
Gellak verwijderen (zonder verdere behandeling)
 
15 €
Maak een Afspraak

MANICURES

mooie
verzorgde
handen

Voordelen van een manicure ?

 • Relaxerend: naast de nagel en handverzorging zorgt de massage voor een ontspannend gevoel
 • Veilig: met een professionele manicure moet u zich geen zorgen maken over de keuze van producten of de vijl- of kniptechniek
 • Goedkoop: je hoeft zelf helemaal niet te investeren in nagellaken, verzorgingsproducten en instrumenten
 • Duurzaam:  wij gebruiken enkel producten van professionele merken zoals OPI, Luxio, Kart, ADN, NCLA, E.MI, IBX System, Depilève

Wat is een manicure

Een manicure is een behandeling van niet alleen de nagels maar ook de handen. Heeft u er al bij stil gestaan dat jouw handen de volledige dag, 7 dagen per week, het volledige jaar gebruikt worden.

Daarnaast zijn er ook invloeden van buitenaf zoals lucht, zonnestralen, temperatuurswisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen die allemaal onze handen beschadigen.

Een manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe. Een regelmatige manicure zal uw handen niet alleen beschermen, maar ze zullen e rook mooi uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.

De verschillende stappen van een basismanicure

 1. Desinfecteren: de handen moeten gedesinfecteerd worden
 2. Bewerken: de nagels worden geknipt, gereinigd en in een mooie vorm gevijld
 3. Verzorgen: de nagelriemen worden verzorgd, velletjes worden verwijderd
 4. Massage: masseren van de handen met een aangepaste handcrème
 5. Afwerking: Tijdens de manicure behandeling kunnen de nagels afgewerkt worden met gekleurde gellak, nagellak of met een nail design naar keuze

MANICURE BEHANDELINGEN

SPA-manicure van OPI
professionele handverzorging en manicure behandelingen

Professionele handverzorging

Altijd jonge handen dankzij de MANICURE van OPI! Het professionele handverzorgingssysteem van OPI benadert de kwaliteit van gezichtsverzorgingsproducten.

Dit gebruiksvriendelijke systeem omvat vier stappen die je handhuid REINIGEN, VOEDEN, HERSTELLEN EN BESCHERMEN. De manicure van OPI: een standaarddienst omgetoverd in een buitengewone SPA-ervaring.

Paraffinetherapie
Manicure met paraffine

Voeding en herstel

Problemen met droge huid kunnen worden opgelost met paraffinetherapie. Paraffine is een unieke stof waarvan de eigenschappen al lang bekend zijn in de medische sector, waar het middel actief wordt gebruikt. Voor de cosmetica was paraffine een ontdekking: letterlijk na één sessie zijn droogte en schilfering van de handhuid verholpen, is de handhuid gevuld met vocht en voelt ze gezond en stevig aan. Paraffinetherapie bestaat uit het aanbrengen op de handen van enkele lagen op optimale temperatuur gebrachte paraffine. Paraffinetherapie wordt niet alleen voor de handen, maar ook voor de voeten gebruikt. Droge, ruwe voeten en gebarsten hielen worden al na één behandeling met paraffine zacht, elastisch en glad. Geen enkele crème of lotion geeft zo een zichtbaar resultaat als warme paraffine.

Wat is IBX System?
versteviging van de nagels met IBX Systems

Versteviging van natuurlijke nagels

Hoe krijg je mooie, sterke nagels? Het bedrijf Famous Names heeft speciaal hiervoor een middel bedacht dat van binnenin werkzaam is: het verstevigt de nagels, maakt ze flexibel en voedt ze, beginnend met de bovenste lagen. IBX is het ideale geneesmiddel voor probleemnagels. Behalve een nieuw product is het ook een volledig nieuwe salonprocedure voor zwakke en beschadigde nagels.

IBX System mag in twee gevallen worden gebruikt: als middel ter versteviging van de nagelplaat, voor wie zijn nagels langer wil laten groeien, of als bescherming van nagels onder gellak. Na het verwijderen van de gellak blijft het middel deel uitmaken van de nagelplaat.

Gelcolor van OPI
OPI manicure

100% gel in een lakflacon!

 • In tegenstelling tot gellak is Gelcolor, omdat het geen lak bevat, niet gevoelig voor breuken en barsten
 • Ultrasnelle harding onder het licht van de OPI ledlamp! Nauwelijks 4 minuten voor alle lagen (inclusief basis- en bovenlaag) op 10 vingers!
 • De nagels moeten voor het aanbrengen niet worden gepolijst en het product moet niet worden afgevijld bij het verwijderen: je vermijdt dus beschadiging van je nagels!
 • Te verwijderen in nauwelijks 15 minuten door middel van onderdompeling.
 • Wekenlang duurzame en glanzende nagels
 • Dezelfde kleuren als de legendarische OPI lakken, die indien gewenst boven de Gelcolor kunnen worden aangebracht!
Gellak verwijderen

Veilige verwijdering van de laklaag

Ik gebruik twee methodes voor het verwijderen van gellak. De eerste methode is met de keramische frees. Dit is een volkomen veilige methode waarbij de natuurlijke nagel niet wordt aangeraakt. De tweede methode is onderdompeling van de gellak in OPI vloeistof. Deze methode is meer geschikt voor gevoelige nagels.

Wat doet een Manicurist?

Een manicuriste is een expert in het verzorgen van uw handen en creëren van mooie nagels. Het gaat niet enkel over het lakken van nagels of het knippen van de nagels.

Een professionele nagelstyliste is een coach die uw nagels in topvorm houdt. Of het nu gaat om korte, lange nagels of beschadigde nagels, een manicuriste weet elke nagel op te toveren tot een volledig kunstwerk.

Nagelstyling is voor mijzelf helemaal geen hobby of een leuke bijverdienste, maar een echt beroep.

Uw Manicuriste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede manicure specialist in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master in de manicure" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar recht naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de rechterkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje
Routebeschrijving

Volg onze Manicuriste op de Social Media