Permanente Make-Up in Geraardsbergen

Geraardsbergen

Bent u op zoek naar permanente make-up (PMU) in de buurt van Geraardsbergen? Dan bent u bij PMU Studio LoveNails in Geraardsbergen aan het juiste adres. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up en medische cosmetica wil ik meer dan een goed resultaat. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.

Hoe heerlijk zou het zijn als uw make-up altijd perfect er uit ziet, ook als het slecht weer is of wanneer u gaat sporten? Door onze permanente make-up behandeling hoeft u ’s ochtends geen tijd meer in te plannen voor het aanbrengen van uw make-up.

Bij ons kunt u terecht voor permanente make-up in Geraardsbergen. Onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van diverse diploma's & certificaten voor permanente make-up: bij LoveNails bent u in veilige handen.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak
Permanente Make-Up België

Permanente Make-Up prijzen

Hieronder vindt u de prijslijst van onze permanente make-up behandelingen in onze studio in Geraardsbergen. Alle prijzen zijn inclusief verzorgingsproducten van topmerken, sterilisatie van de instrumenten, werkuren en elke klant krijgt bij een bezoekje ook een tas koffie of thee naar wens.

Diensten Prijzen
G'bergen
Prijzen
Antwerpen
LIPPEN
Contuur met schaduw
Lippen volledig naturel
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden
 
nvt
250 €
50 €
150 €
 
350 €
400 €
100 €
180 €
WENKBRAUWEN
Fijne hairstroke techniek
Na 4-6 weken correctie
Ombré (poedereffect)
Na 4-6 weken correctie
3D techniek
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden

nvt
nvt
250 €
50 €
nvt
nvt
nvt

375 €
130 €
340 €
130 €
375 €
130 €
190 €
OGEN
Eyeliner boven
Eyeline onder
Volledige oogcontour
Accent wimperlijn
Eyeliner met schaduw
Correctie na 4-6 weken
Correctie na 18-24 maanden

nvt
nvt
nvt
150 €
nvt
50 €
100-125 €


260 €
190 €
395 €
230 €
295 €
90-130 €
180-210 €

Maak een Afspraak

PMU Geraardsbergen

permanent mooie make-up

Voordelen van een PMU behandeling ?

  • Bespaart u tijd – gedaan met ’s morgens, na het sporten of na het zwemmen make-up aan te brengen. U bespaart zo veel tijd in de dagelijkse make-up sessies.
  • Altijd een verzorgd uiterlijk – eenmaal de permanente make-up werd aangebracht blijft deze tot zeker 2-5 jaar zitten. Dit wil zeggen dat u gedurende deze periode er steeds stralen en verzorgd zult uitzien, dag en nacht.
  • Nooit meer uitgelopen make-up – gedaan met zorgen maken over vlekken, uitlopen of vervagen van uw make-up tijdens de dag. Permanente make up geeft u de vrijheid om te doen wat u wil zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u er uit ziet!
  • Meer zelfvertrouwen – elke dag opnieuw wakker worden wanneer men er goed uit ziet heeft een positieve invloed op het humeur en op het zelfvertrouwen. Wanneer u weet dat uw make-up niet zal uitlopen zal het u het nodige zelfvertrouwen geven.
  • U bespaart op make-up – iedere vrouw weet dat de aankoop van make up een dure aangelegenheid is. Een oogpotlood, eyeliners, mascara noem maar op. Op enkele jaren tijd kunt u zo heel wat geld besparen op dure cosmetica.

foto's Permanente Make-Up

PMU BEHANDELINGEN

Ogen
Permanente make-up ogen in regio Geraardsbergen

PMU Ogen: Mooie, open blik door permanente eyeliner

Naast uw wenkbrauwen en lippen kunt u ook uw oogleden permanent verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. En dat zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen en met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

Wenkbrauwen
Permanente Make-Up Wenkbrauwen in regio Geraardsbergen

PMU Wenkbrauwen: meer uitstraling, mimiek en expressie

Welke wenkbrauwen u ook heeft: te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi. Veel dames kiezen ervoor om wenkbrauwen permanent te laten zetten; we spreken dan over PMU wenkbrauwen. Met de juiste techniek zoals Hairstroke, 3D, Schaduw, Ombre of Microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij u gezet worden die helemaal bij u past.

Lippen
Permanente Make-Up in regio Geraardsbergen

PMU Lippen: volle lippen met mooie contouren

Welke vrouw droomt niet van altijd verzorgde lippen zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up (ook wel PMU lippen genoemd), biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. Permanente make-up lipliner van LoveNails geeft u een volle en aantrekkelijke mond.

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialiste in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun permanente make-up, manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers, voeten en ook gezicht!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

PMU Studio Geraardsbergen

Onze PMU-studio is eenvoudig bereikbaar met de auto, tram, fiets en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omliggende gemeenten Overboelare, Nederboelare, Onkerzele, Schendelbeke, Moerbeke, Goeferdinge, Viane, Deftinge, Idegem, Zarlardinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zandbergen, Ophasselt, Everbeek, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke.

Daarnaast kunt u ook steeds na afpsraak langskomen in onze vestigingen in Geraardsbergen of Roeselare.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar recht naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje
Routebeschrijving

Volg onze schoonheidsspecialiste op de Social Media