Benen Ontharen

Benen ontharen

Je benen ontharen is geen leuk klusje. Sommige methodes doen pijn, andere methodes zijn duur of moet je om de paar dagen herhalen. Of het nu zomer is of winter, zijdezachte benen geven je een fantastisch gevoel.

Helaas is dit gevoel vaak maar van korte duur. Wanneer je je ‘s ochtends scheert, heb je ‘s avonds vaak alweer stoppels. Ook het gebruik van een ontharingscrème is niet ideaal. Harsen of waxen met suiker een goed alternatief.

In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het sugar waxing langer weg en groeien bovendien zachter terug. Zo heb je nooit meer last van die vervelende stoppels!

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

ONTHARING VAN DE BENEN

Suikerontharing is een geweldige manier om perfecte, gladde benen te hebben, zonder voortdurend zelf te moeten scheren of waxen. Een procedure die erg relevant is tijdens de warme seizoenen wanneer je de meest open kleding wilt dragen in plaats van jeans of lange rokjes.

Heeft u last van de haartjes op uw benen of na het verwijderen? Ontharen met suiker zal u veel beter bevallen! Het doet geen pijn, het is veilig en zelfs nuttig, omdat sugaring pasta een scrub-effect heeft. Het verwijdert alle onnodige haren en maakt je benen mooi!

Ontharen met suikerpasta is ook milder dan ontharen met bijenwas of andere ontharingsmethodes. Daarnaast verwijdert de pasta de haarwortels en dode huidcellen, zorgt het voor een goede doorbloeding van de huid en laat het de haargroei afnemen. Het duurt langer voordat de haren terugkomen en de haren die terugkomen, zijn zachter en dunner dan na het scheren.

Al na een paar behandelingen treden de voordelen van suiker op. Het is echter wel afhankelijk van welke soort ontharing je vóór het suikeren gebruik maakte. Heb je altijd geschoren en al je hele leven lang, dan heeft het veranderen van de haren wel even tijd nodig, maar dat is logisch.

BENEN LATEN ONTHAREN MET SUIKER

Benen laten ontharen met suiker wordt steeds populairder, zelfs in vergelijking met het traditioneel waxen. Belgische schoonheidssalons bieden deze procedure nog niet zo lang aan, maar deze methode gaat de geschiedenis vele eeuwen terug. En vrouwen van toen in het Oosten maakten ontharing met behulp van een lopende suikerstroop.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Benen laten ontharen - specialist in ontharingen van benen

Voordelen van uw benen waxen met suiker ?

 • Minder haargroei - Het verwijderen van haar vanaf de wortel helpt om hun groei te vertragen na verschillende sessies, er is een opvallende uitdunning en verlichting van de haren.
 • Minder pijnlijk - Sugaring is minder pijnlijk in vergelijking met wasepilatie (bovendien neemt bij elke volgende procedure de pijnlijke sensatie af). Het verwondt praktisch de huid niet.
 • Zacht gevoel - Ideale zachtheid van de huid na de procedure. De sugaring pasta helpt niet alleen om haar te verwijderen, maar is ook een soort peeling die garant staat voor een zacht gevoel.
 • 100% natuurlijk - Natuurlijke pasta ingrediënten veroorzaken geen allergische reacties en irritaties, met uitzondering van lichte roodheid, die snel voorbijgaat, wat het mogelijk maakt om bijna onmiddellijk na de procedure een kort rokje te dragen.
 • Langdurig effect - Een gladde en zijdezachte huid duurt twee tot zes weken, afhankelijk van de fysiologische kenmerken van de cliënt. Bovendien leidt ontharing tot haargroei met een zachte punt, minder merkbaar bij aanraking met de huid.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's benen & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een benen ontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Benen ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 23 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de benen met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media