Suikerontharing

Een aangename manier van ontharen? Dat is de suikerontharing! Geen irritaties zoals jeuk of roodheid, minder pijn en een mooi resultaat dat wel negen weken blijft. Bovendien nemen we via deze ontharingsmethode ook de dode huidcellen weg.
Bij Lovenails kiezen we daarom resoluut in België voor suikerontharingen.

Suikerontharing voor iedereen

De tijd dat uw laten ontharen enkel voor de happy few was is al lang verleden tijd. Een ontharingsbehandeling is al lang niet meer een luxe behandeling. Ons gezicht, armen en ook benen zijn de volledige dag, 7 dagen per week, het volledige jaar zo goed als altijd zichtbaar.

Een regelmatige manicure zal uw handen niet alleen beschermen, maar ze zullen er ook mooi uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.
Zowel vrouwen als mannen kunnen bij Lovenails hun lichaam en gezciht laten ontharen door een suikerontharingpecialist vanaf 10 euro.


Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Prijzen Suikerontharing

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak
Suikerontharing in België

Wat is een suikerharsen of sugaring?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen.

Suikerontharen wordt vaak vergeleken met gewoon harsen. Met suikerharsen wordt een soort suikerpasta gebruikt die alleen de haartjes verwijderd en zich niet hecht aan de huid. Hierdoor is het (als het goed is) minder pijnlijk dan gewoon harsen.

De pasta kan op kamertemperatuur of lauwwarm gebruikt worden. Alle beharing op het lichaam en gezicht kan hiermee verwijderd worden.

Zelfs de allerkleinste haren kunnen met de suikerontharing behandeld worden en dus hoeft u niet weken te wachten tot dat de haren lang genoeg zijn om te verwijderen. Vanaf 2 millimeter lengte kunnen ze perfect verwijderd worden.

Ideaal dus voor als u laserontharing te duur vindt of als het vanwege de haarkleur niet mogelijk is.

Voordelen van suikerontharen ?

  • 100% Natuurlijk: onze suikerpasta bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken.
  • Minder pijnlijk: het ontharen is tot 50 % minder pijnlijk, alleen de haren en de dode huidcelletjes worden verwijderd​.
  • Tot 9 weken : Na regelmatige herhaling zal je je ontharing kunnen uitstellen tot 7 weken - 8 weken - 9 weken, ...
  • Voor elk lichaamsdeel: suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel van lichaam tot gezicht.

Verschillende behandelingen suikerontharing

De suikerpasta die wij hiervoor gebruiken is samengesteld uit glucose en fructose, lichaamseigen suikers, water en geschikt voor het hele lichaam.

In tegenstelling tot het gangbare harsen/waxen, worden de haren met de groeirichting mee verwijderd. Dit voorkomt het kantelen van een haarzakje waardoor ingroeiende haartjes minimaal zijn.

Eveneens wordt deze methode als aanzienlijk minder pijnlijk ervaren dan andere ontharingsmethodes. De suiker is natuurlijk, desinfecterend en heeft een peelend effect op de huid wat resulteert in een gladde huid.

Bijkomend voordeel is dat, naarmate de bodysugaring regelmatig wordt toegepast de haargroei duidelijk verminderd (!!) en er steeds langere tussenpozen zijn tussen de behandelingen. Ook zijn de haartjes die wel terugkomen veel dunner en zachter.

Hieronder alvast een overzicht van de verschillende lichaamsdelenen en gelaat die zowel bij mannen als vrouwen kunnen behandeld worden:

Gelaat

Het gelaat is zeer gevoelig, door de zachte eigenschappen van suiker is dit het ideale bestandsdeel om wenkbrauwen, bovenlip of je kin te ontharen.

Armen

Op de armen hebben we vaak kleinere haartjes, suikerontharing kan zelfs haartjes van 1 of 2 mm verwijderen van oksels, onderarmen, bovenarmen of de gehele armen.

Benen

Het ontharen van benen is niet altijd eenvoudig. Met suikerontharing heeft u minder pijn en u heeft wekenlange gladde benen.

Torso

Kleine of grote lichaamsoppervlakten... Geen probleem voor suikerontharing, zo kunnen we pijnloos haren verwijderen van uw bikinilijn, rug, buik, borst.

 

Wat moet u weten voor uw afspraak!

Belangrijk vóór de ontharing:

  • De dag zelf neemt u geen bad en gebruikt u geen (body)creme op de huid, dit kan een negatief effect hebben op de goede hechting van de suiker op de haartjes. De huid mag dus niet vettig noch te vochtig zijn.
  • 3 dagen voor de ontharing mag u GEEN scrub gebruiken op de benen. Dit in tegenstelling tot een klassieke wasontharing! De suiker heeft immers dode huidcellen nodig om zich aan te hechten.

Eerste keer? Gewoon van te scheren?

Door vaak te scheren, krijg je enorm stugge haren die veel stevigere wortels hebben. Vandaar geven we de raad bij de eerste 3 keren de haren zo lang mogelijk te laten staan, dan kunnen we de haren eenvoudiger verwijderen.

Na 3 keer is dit niet meer nodig, en volstaat enkele milimeters. Bij erg stugge haren, hebben wij dan ook soms meer product nodig.

Belangrijk na de ontharing!

De eerste 4 uren na de epilatie:

  • Vermijdt hitte: Neem geen douche, bad. Niet zonnen of geen zonnebank
  • Niet intensief sporten of zwemmen De follikels staan nog open en dit zou irritatie kunnen uitlokken.

Nabehandeling:

  • Wanneer de haartjes teruggroeien en je ervaart een jeukend gevoel, doe dan heel regelmatig een peeling, dit mag dan om de dag voor een week. Wij hebben daar het ideale product voor in huis.
  • Hydrateer de huid ook goed, want bij een droge huid komen de haartjes er moeilijker doorheen
Suikerontharing & manicurebehandelingen bij LoveNails

Tips

Om van alle voordelen te profiteren is het belangrijk de suikerontharing met regelmaat toe te laten passen en in de tussen periode geen andere ontharingsmethode meer te gebruiken.

In eerste instantie komt u 3 maal met een maximale tussenpoze van 3 weken. Hierna kan de tussenpoze steeds langer worden, maar hoe lang precies is voor iedere persoon anders.

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor suikerontharingen naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje

Volg onze Manicuriste op de Social Media