NAGELStyliste in Geraardsbergen

Bent je op zoek naar een Nagelstyliste die professionele behandelingen geeft, tijd voor u neemt, alle trends volgt in regio Geraardsbergen?
Dan bent u bij Love Nails aan het juiste adres ! Onze nagelstyliste biedt je een volledige waaier van diensten voor nagelverzorging aan. Zo kunt u niet alleen terecht voor een traditionele manicure, pedicure, maar ook voor gellak, kunstnagels en nail art. Ontdek alle behandelingen!

Speciaal voor jouw hebben wij een eilandje van gezelligheid, comfort en genot gecreëerd. Maak het jezelf gemakkelijk in mijn verzorgingsstoel, vertrouw me je nagels toe en vergeet je zorgen met een warm kopje koffie of thee!

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Waarom kiezen voor ONZE NAGELSTYLISTES?

  • 100% Steriel: onze metalen instrumenten worden gesteriliseerd zodat u geen infecties, HIV of andere ziektes kunt oplopen
  • 100% Hygiënisch: we gebruiken een neusmondmasker, handschoenen, bril, speciale kleding voor de hygiëne
  • 100% Kwaliteit: we werken enkel met hoogwaardige producten zoals OPI, NCLA, IBX, Kart Cosmetics, ...
  • 100% Klantgericht: Elke klant is uniek, daarom bieden wij verschillende behandelingen aan.

Onze NAGELbehandelingen

MANICURES

mooie
handen

PEDICURES

mooie
nagels

GEL/ DESIGN

langdurig
resultaat

Nagelstyliste AAN HUIS

Bent u op zoek naar een nagelstyliste aan huis in regio Geraardsbergen? ÒÒHet plaatsen van gellak, gelnagels, kunstnagels of een gecombineerde pedicure bij u thuis is niet zo eenvoudig. Hiervoor is onze apparatuur onvoldoende mobiel, en kunt u steeds in onze nagelstudio in Geraardsbergen terecht. Daarnaast doen we dit ook niet om hygiënische redenen.

Het is wel mogelijk om nagels te vijlen en/of te lakken of een ontspannende handmassage of parrafinebad aan huis. Wij werken in Geraardsbergen en de verschillende deelgemeentes zoals Onkerzele, Overboelare, Goeferdinge en Nederboelare, Schendelbeke, Idegem, Moerbeke, Viane, Zarlardinge, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Grimminge, Zandbergen, Nieuwenhove en Waarbeke.

In bepaalde gevallen kunnen wij dus aan huis komen na de kantooruren. Hiervoor vragen wij een kleine verplaatsingsvergoeding.

Maar toch raden wij onze klanten bij ons thuis langs te komen in onze nagelstudio omdat u daar kunt kiezen uit alle nagellakken en kunt relaxen in onze comfortabele stoel!

Aan de linkerzijde vindt u alvast enkele foto's van onze gezellige studio. U bent van harte welkom voor een ontspannende behandeling met een heerlijke kopje thee of koffie.

Wat doet een styliste ?

Een nagelstyliste is een expert in het verzorgen van uw handen en voeten en creëren van mooie nagels. Het gaat niet enkel over het lakken van nagels of het knippen van de nagels.

Een professionele nagelstyliste is een coach die uw nagels in topvorm houdt. Of het nu gaat om korte, lange nagels of beschadigde nagels, een nagelstyliste weet elke nagel op te toveren tot een volledig kunstwerk.

Nagelstyling is voor mijzelf helemaal geen hobby of een leuke bijverdienste, maar een echt beroep.

Uw nagelstyliste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede nagelstyliste in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master in de manicure" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar recht naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje
Routebeschrijving

Volg onze Nagelstyliste op de Social Media