Geraardsbergen

NAGELSTUDIO in Geraardsbergen

Bent je op zoek naar een Nagelstudio of Nagelsalon die professionele behandelingen geeft, tijd voor u neemt, alle trends volgt in regio Geraardsbergen?
Dan bent u bij Love Nails aan het juiste adres ! Onze nagelstudio biedt een volledige waaier van diensten voor nagelverzorging aan: manicures, pedicures, gellak, gelnagels en nail art. Ontdek alle behandelingen!

Speciaal voor jouw hebben wij een eilandje van gezelligheid, comfort en genot gecreërd. Maak het jezelf gemakkelijk in onze verzorgingsstoel, vertrouw ons je nagels toe en vergeet je zorgen met een warm kopje koffie of thee!

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Nagelstudio in Zottegem

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Waarom kiezen voor Love Nails ?

  • 100% Steriel: onze metalen instrumenten worden gestereliseerd zodat u geen infecties, HIV of andere zoektes kunt oplopen
  • 100% Hygiënisch: we gebruiken een neusmondmasker, handschoenen, bril, speciale kleding voor de hygiëne
  • 100% Kwaliteit: we werken enkel met hoogwaardige producten zoals OPI, NCLA, IBX, Kart Cosmetics, ...
  • 100% Klantgericht: Elke klant is uniek, daarom bieden wij verschillende behandelingen aan.

Onze behandelingen

MANICURES

mooie
handen

PEDICURES

mooie
nagels

GEL/ DESIGN

langdurig
resultaat

Uw nagelstyliste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen senicure om een goede nagelstyliste in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master in de manicure" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar recht naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Routebeschrijving

Volg ons op de Social Media


Nagels laten verzorgen bij een Nagelstyliste in Geraardsbergen

Bij Love Nails in Geraardsbergen kunt u terecht voor allerlei hand- en voetbehandelingen zoals pedicures, manicures, gelnagels, kunstnagels, nagellak en nail art op een hoog niveau.

Manicures

Kies uit 10 verschillende manicure behandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen. Kies voor een combi-manicure, gellak, luxe manicure van OPI, nagelversteviging of nagelherstelling. Er is zeker wel een manicure die geschikt is voor uw handen !

Pedicures

Kies uit 8 verschillende pedicure behandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen. Een gewon Express pedicure, Aqua-Spray Pedicure of Pedicure op basis van fruitzuren, Gellak of een luxe pedicure van OPI behoren tot de mogelijkheden.

Gelnagels/Gellak/Design

Kies uit meer dan 90 nagellak kleuren, 70 gellak kleuren van OPI. Gelnagels of Kunstnagels zijn natuurlijk mogelijk naast het gewone nagels lakken. Wilt u toch iets meer trendy kies dan voor onze desings met waterdecals, Swarovski steentjes of glitters en studs op uw handen en voeten!

Nagelsalon in Geraardsbergen en provincie Oost-Vlaanderen

Ons salon wordt niet alleen door geraardsbergenaars bezocht, daarnaast hebben we ook klanten uit de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Natuurlijk verwelkomen wij ook graag klanten uit de Geraardsbergse deelgemeentes zoals: Onkerzele, Overboelare, Goeferdinge en Nederboelare, Schendelbeke, Idegem, Moerbeke, Viane, Zarlardinge, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Grimminge, Zandbergen, Nieuwenhove en Waarbeke

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje