Pedicures

Uw voeten laten verzorgen door een specialist? Een pedicure of voetverzorging is meer dan alleen het mooi maken of het knippen van de teennagels. Wist u dat u dankzij een complete pedicurebehandeling zorgt voor het welzijn van uw voeten!

Uw voeten laten verzorgen voorkomt klachten en nare ongemakken zoals branderige voeten, schimmels, pijnlijke likdoorns en andere problemen. Natuurlijk is een pedicure ook gewoon relaxerend en leuk, wie laat zich nu niet graag een uurtje laten verzorgen en verwennen…

Bij Love Nails bieden we meer dan 10 verschillende pedicures aan. Zo is er zeker wel een pedicure behandeling die bij u past.

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Wat is een pedicure

Wanneer we praten over een pedicure dan spreken we niet enkel over de behandeling maar ook over de persoon die het beroep uitoefent. Een pedicure is iemand die uw voeten verzorgt en tijdens de behandeling ook waakt dat u geen voetproblemen ontwikkeld zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels of schimmelnagels.

Een pedicure blijft niet bij het verzorgen van de nagels en voeten, daarnaast zijn ook massages en teennagels lakken één van de mogelijkheden. Natuurlijk wordt dezelfde techniek ook toegepast voor de handen of nagels, alleen spreken we dan over een manicure.

Welke pedicures die u ook kiest, er wordt aangeraden dat u steeds beroep doet op een pedicure expert in nagels die een opleiding heeft genoten en de regels volgt.

PEDICURES

mooie
voetnagels

PEDICURES

mooie
voetnagels

Voordelen van een professionele pedicure ?

  • Preventief: vermijd problemen met uw voeten en nagels zoals ingegroeide nagels, geurhinder, schimmels of infecties
  • Ontspannend: de massage in combinatie met de olie of lotion stimuleert de bloedcirculatie in de voeten & geeft een ontspannend gevoel.
  • Extra’s: laat niet alleen uw voeten en teennagels verzorgen, maar kies ook voor extra’s zoals een voetmassage, spa voetbehandeling, paraffine voetenbad, …
  • Ruime keuze: een goed uitgerust nagelsalon heeft een uitgebreid aanbod van pedicure producten, kies niet alleen uit meer kleuren maar ook extra’s zoals glitters, steentjes of nagelstickers.

Verschillende soorten pedicures

Net als bij de manicures bieden we verschillende pedicurebehandelingen aan. Van een express pedicure die vooral uw tenen gaat behandelen tot een luxe pedicure met een massage. Natuurlijk bieden we ook de nieuwste pedicure technieken aan zoals eens natuurlijke pedicure met fruitzuren. Dankzij de aqua-spray pedicure tenslotte kunnen zonder snijden snel het eelt verwijderen.

Er zijn diverse pedicure behandelingen die variëren per salon, maar ook de toegepaste techniek. Hieronder vindt u alvast een overzicht van enkele pedicure behandelingen, Heeft u een specifieke vraag, aarzel niet onze nagelstyliste te vragen naar de verschillen tussen de pedicures.

Traditionele pedicure

Mooi verzorgde teennagels

De Standaard of Express Pedicure bestaat bijvoorbeeld uit de nagels knippen, verzorging van de teennagels en nagelriemen. Uw voeten worden gecontroleerd op schimmelnagels en ingegroeide nagels.

Pedicure van Kart (Israël)

Pedicure op basis van fruitzuren

Wilt u eens een natuurlijke pedicure ervaren? De pedicure van Kart bestaat uit organische ingrediënten van plantaardige oorsprong, zoals vruchtvlees van appels, perziken, abrikozen, papaja's, citroenen, augurken, tomaten en kool. Dankzij de wonderlijke werking van de fruitzuren is de veilige pedicure zonder snijden een heel natuurlijke oplossing.

Deze behandeling lost zonder stoom complexe problemen op van de voethuid en de nagels. Ze biedt efficiënte hulp bij voetschimmel, ingegroeide nagels en diabetische voeten. De pedicure van Kart is geschikt voor zwangere vrouwen en tieners. Ideaal voor herenvoeten (pedicure voor heren).

Luxe SPA-pedicure van OPI

Professionele voetverzorging

Naast het traditionele nagels vijlen en verzorging van de nagelriem zijn er nog 6 andere stappen die de pedicure behandeling doorlopen op basis van de verjongende ingrediënten van de OPI producten.

Natuurlijk mogen ook een badje, scrub, hydraterend masker, massage en een beschermende lotion niet ontbreken. U leest het goed, een echte verwennerij van de voeten !

Paraffinetherapie voor voeten

Paraffine pedicure

Problemen met droge huid kunnen worden opgelost met paraffinetherapie. Voor de cosmetica was paraffine een ontdekking: letterlijk na één sessie zijn droogte en schilfering van de voetenhuid verholpen, is de voetenhuid gevuld met vocht en voelt ze gezond en stevig aan.

Droge, ruwe voeten en gebarsten hielen worden al na één behandeling met paraffine zacht, elastisch en glad. Geen enkele crème of lotion geeft zo een zichtbaar resultaat als warme paraffine.

Pedicure met gellak

100% gel in een lakflacon!

Vooral in de zomer wanneer u open schoenen draagt is de keuze van gellak perfect. De gellak is zo sterk dat hij zelfs 6 tot 8 weken mooi blijft. Zo kunt u nog langer genieten van uw bezoek aan de pedicure.

De nagels moeten voor het aanbrengen niet worden gepolijst en het product moet niet worden afgevijld bij het verwijderen: je vermijdt dus beschadiging van je nagels!

Nagelreparatie

Mooie en gezonde teennagels

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om uw nagel volledig of gedeeltelijk te vervangen. Een nagelreparatie is dan de enige manier om de teennagel te repareren zodat de beschadigde nagel er natuurlijk en gezond uitziet.

Door middel van gel-techniek (of acryl) wordt de nagel gereconstrueerd. Dankzij deze cosmetische pedicure behandeling kunnen de nagels zich weer herstellen.

pedicure met apparaat

Pedicure met apparaat

Ik gebruik een professioneel pedicureapparaat met afzuigsysteem. Zo worden de voeten op een zachte, pijnloze en aangename manier behandeld.

Het apparaat lost bijna alle voetproblemen op: barsten, oude likdoorns, eelt; het helpt nagelplaten te herstellen, bestrijdt de verdikking van nagelplaten, zet ingegroeide nagels recht, corrigeert de vorm en bezorgt je nagels glans en helderheid.

Gellak van teennagels verwijderen

Veilige verwijdering van de laklaag op voeten

Ik gebruik twee methodes voor het verwijderen van gellak. De eerste methode is met de keramische frees. Dit is een volkomen veilige methode waarbij de natuurlijke nagel niet wordt aangeraakt. De tweede methode is onderdompeling van de gellak in OPI vloeistof. Deze methode is meer geschikt voor gevoelige nagels.

Pedicures voor elk seizoen

Onze voeten krijgen het soms hard te verduren: hoge hakken, we wandelen in de koude of warmte. Wie vindt het daarom niet leuk om zijn voeten eens te laten verwennen. Verzorgde voeten met mooie nagels zijn niet alleen sexy en verleidelijk in de lente en in de zomer als we onze open sandalen aantrekken. Maar pas op, verwaarloos uw voeten in de winter niet, hoe beter uw voeten worden verzorgd in de winter, hoe mooier uw voeten in het voorjaar.

Een regelmatige pedicure zal uw voeten niet alleen beschermen, maar ze zullen er ook mooi uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. Dus ook al zitten uw voeten verstopt in uw sokken, wees lief voor hen en kom langs voor een verzorgende pedicure !

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

Wat doet een Pedicurist?

Een pedicuriste is een expert in het verzorgen van uw voeten en creëren van mooie nagels. Het gaat niet enkel over het lakken van nagels of het knippen van de nagels.

Een professionele nagelstyliste is een coach die uw voeten in topvorm houdt. Of het nu gaat om korte, lange nagels of beschadigde nagels, een pedicuriste weet voeten verzorgen.

Nagelstyling is voor mijzelf helemaal geen hobby of een leuke bijverdienste, maar een echt beroep.

Uw Voeten verzorgster

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede pedicure specialist in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master in de pedicure" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Uw pedicuresalon in de regio !

Een goede pedicure laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. Love Nails is uw pedicure specialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen, Ninove, Brakel, Gent, Zottegem, Aalst.

Onze studio is makkelijk te bereiken via de gewestweg N8, u kunt gratis 2 uur parkeren in onze straat met uw blauwe schijf. U vindt ons aan de achterzijde van het station in Geraardsbergen.

Alle Contactgegevens

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje
Routebeschrijving

Volg onze Pedicuriste op de Social Media