Bikinilijn Ontharen

Bikinilijn ontharen

Bij het ontharen van de bikinilijn of schaamstreek is het belangrijk om de juiste methode te kiezen. De huid rond de bikinilijn kan namelijk gevoeliger zijn dan andere delen. Scheren, harsen of epileren zijn de meest gebruikte methodes voor het ontharen van de bikinilijn. Dit met de nodige bultjes en irritaties die ontstaan bij de ontharing.

Dus alle mooie beloftes ten spijt, zijn lang niet alle ontharingsmethodes geschikt voor je gevoelige bikinilijn. Daarom bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: suikerontharing of sugar waxing.

In tegenstelling tot wax of andere chemische ontharingsproducten is suikerpasta 100% natuurlijk. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Ontharing van de bikinilijn

Bij het scheren kunnen, als je niet oppast, vervelende wondjes ontstaan. Als er bacteriën in de wondjes komen kunnen deze ook nog geïnfecteerd raken. Bovendien kun je als gevolg van het scheren van de bikinilijn last krijgen van ingegroeide haartjes (dit ziet eruit als een rood bultje). En roodheid en irritatie van de huid.

Intiem laten ontharen met suiker

De meeste traditionele ontharingen zijn zeer pijnlijk voor onze intieme zone. Gelukkig vindt u vij LoveNails sugar waxing, een techniek waarbij suikerpasta wordt gebruikt om overtollige haartjes te verwijderen.

Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen.

Dus suikerontharing is ideaal voor de initieme zones maar ook andere gevoelige plaatsen zoals ons gelaat of de oksels!

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Bikinilijn laten ontharen - specialist in ontharingen van bikini

Voordelen van uw bikinilijn waxen met suiker ?

 • Met sugaring worden alle haren verwijderd, ook de heel korte haren!
 • Dode huidcellen worden meteen ook gepeeld! Het resultaat van deze peeling: een superzachte huid.
 • De huid blijft 3 tot zelfs 8(!) weken vrij van haren bij herhaling van de behandeling leidt het tot sterke haarvermindering.
 • De haren komen zachter terug en met een smallere punt in plaats van een stoppel (zoals bij scheren wel het geval is).

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's bikinilijn & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een bikini ontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsbergen via de Astridlaan vanuit Zottegem gaat u bij de 2de rode lichte naar recht en daarna rijdt u net rechts van de brug richting spoorweg. Aan het einde van de straat draait u naar rechts in de Papiermolenstraat. U kunt Gratis 2 uren parkeren met uw blauwe schijf. Aan de overkant van de straat zijn er een 5-tal parkeerplaatsen waar u onbeperkt kunt parkeren.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein vanuit Zottegem. Onze studio bevindt zich aan de achterzijde van het station. U neemt gewoon de voetgangerstunnel richting Papiermolenstraat en bovenaan de trappen gaat u naar rechts. Na zo'n 50 meter vindt u ons schoonheidsinstituut.

Alle Contactgegevens

Bikinilijn ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 41 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de bikinilijn met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media