Intiem Ontharen

Intiem ontharen

Bij het intiem ontharen van schaamstreek of bikinilijn is het belangrijk om de juiste methode te kiezen. De huid rond de schaamstreek kan namelijk gevoeliger zijn dan andere delen. Scheren, harsen of epileren zijn de meest gebruikte methodes voor het ontharen van onze intieme zone. Dit met de nodige bultjes en irritaties die ontstaan bij de ontharing.

Dus alle mooie beloftes ten spijt, zijn lang niet alle ontharingsmethodes geschikt voor uw gevoelige intieme delen. Daarom bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: suikerontharing of sugar waxing.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

ONTHARING VAN DE INTIEME ZONES

Suikerontharing is geschikt voor de dunne en gevoelige huid. De INTIEM-zone heeft een zeer gevoelige huid en niet alle ontharingsmethodes zijn hiervoor geschikt. Sugaring is ideaal voor gebruik in intieme gebieden (bikinilijn, schaamstreek) omdat het GEEN irritaties en allergieën veroorzaakt.

De behandeling is comfortabel en bijna pijnloos.  Ontharen met suikerpasta is zeer veilig en het is zelfs geschikt voor zwangere vrouwen. Slechts een paar jaar geleden was ontharen van bikini met suiker niet zo populair, maar vandaag is "de zoete ontharing" erg bekend!

Het opmerkelijke aan suikerontharing van intieme zones is dat het komaf maakt met ingegroeide haren. Deze worden immers verwijderd in de richting van hun groei.

INTIEM LATEN ONTHAREN MET SUIKER

De huid van de intieme delen is erg dun, delicaat en gevoelig, daarom zijn er weinig andere ontharingsbehandelingen die even pijnloos en effectief zijn. Dus suikerontharing is ideaal voor de intieme zones maar ook andere gevoelige plaatsen zoals ons gelaat of de oksels!

Ook vrouwen in het oude Egypte hielden zich bezig met het ontharen van de vagina, bikinlijn & schaamstreek. Het hebben van een haarloos lichaam werd in die tijd gezien als een teken van klasse en schoonheid. Zij gebruikten olie en honing om ongewenste haren te verwijderen.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Intiem laten ontharen - specialist in ontharingen van intieme delen

Voordelen van uw intiem waxen met suiker ?

 • Met sugaring worden alle haren verwijderd, ook de heel korte haren!
 • Dode huidcellen worden meteen ook gepeeld! Het resultaat van deze peeling: een superzachte huid.
 • De huid blijft 3 tot zelfs 8(!) weken vrij van haren bij herhaling van de behandeling leidt het tot sterke haarvermindering.
 • De haren komen zachter terug en met een smallere punt in plaats van een stoppel (zoals bij scheren wel het geval is).

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's intiem ontharen & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een intieme ontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Intiem ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 16 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de intieme zone met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media