Kin Ontharen

Kin ontharen

Heeft u last van ongewenste haargroei op de kin? Gezichtsbeharing op o.a. de kin is bij vrouwen een van de grootste taboes op het gebied van beauty. Alle vrouwen hebben haartjes op hun gezicht, maar vaak zijn dit donshaartjes.

Gezichtsbeharing hoort er nou eenmaal bij maar het kan wel heel vervelend zijn als je donkere haartjes krijgt, bijvoorbeeld op je kin waardoor je een soort baard krijgt. De een waxt, de ander epileert, en er zijn zelfs vrouwen die haartjes in hun gezicht afscheren zoals mannen dat doen.

Al deze behandelingen hebben voor- en nadelen en zijn niet voor iedereen geschikt! Daarom bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: suikerontharing of sugar waxing.

In tegenstelling tot wax of andere chemische ontharingsproducten is suikerpasta 100% natuurlijk. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel, dus zeker ook voor de kin.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

ONTHARING VAN DE KIN

Het epileren met suiker zal helpen om zichtbaar haar op de kin verwijderen. Het gebruik van een hypoallergene suikerpasta om ongewenste haartjes op het gezicht te verwijderen is een verstandige oplossing. Vooral als de huid heel gevoelig is voor allergische reacties.

Normaal gesproken groeien de haren op de kin als lichte dons. Ze zijn niet zichtbaar en hoeven niet te worden verwijderd. In sommige gevallen verschijnen er donkere en nogal harde haren op dit deel van het gezicht, wat natuurlijk schaamte en ongemak bij vrouwen veroorzaakt.

Om ongewenste haargroei op de kin en andere plaatsen op het gezicht te verwijderen, bieden de specialisten van het schoonheidssalon "LoveNails" hun cliënten de procedure van kinepilatie met suiker voor.

Kin LATEN ONTHAREN MET SUIKER

Hoe gezichtsbeharing laten groeien voor de ontharing? Deze vraag wordt door veel vrouwen gesteld. Vóór herhaalde ontharingsprocedure is het nodig om de haren 3-5 mm te laten groeien, zodat het gemakkelijker wordt om de haren te verwijderen.

Velen zullen boos zijn door het feit dat enkele dagen langer moeten laten opstaan. Maar het is niet zo slecht. Omdat na de eerste procedure van ontharing van de kin, worden de haren dun en bijna kleurloos, en hun aantal neemt aanzienlijk af. Dus jij ziet deze haartjes waarschijnlijk met een spiegel maar andere mensen merken deze niet op omdat ze zo fijn zijn.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Benen laten ontharen - specialist in ontharingen van benen

Voordelen van uw kin waxen met suiker ?

 • Gedaan met haartjes en donkere puntjes op je gezicht en kin
 • Regelmatige ontharing van de kin maken de haartjes lichter en dunner
 • Het effect duurt minimaal 2 weken

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's Kin & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een kinontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Kin ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 23 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de kin met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media