Gezicht Ontharen

Gelaat ontharen

Gezichtsbeharing bij vrouwen is een van de grootste taboes op het gebied van beauty. Alle vrouwen hebben haartjes op hun gezicht, maar vaak zijn dit donshaartjes.

Gezichtsbeharing hoort er nou eenmaal bij maar het kan wel heel vervelend zijn als je donkere haartjes krijgt, bijvoorbeeld op je bovenlip waardoor je een soort snor krijgt. De een waxt, de ander epileert, en er zijn zelfs vrouwen die haartjes in hun gezicht afscheren zoals mannen dat doen.

Al deze behandelingen hebben voor- en nadelen en zijn niet voor iedereen geschikt! Daarom bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: suikerontharing of sugar waxing.

In tegenstelling tot wax of andere chemische ontharingsproducten is suikerpasta 100% natuurlijk. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel, dus zeker ook het gezicht.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Ontharing van de gezicht

Suikerontharing van het gelaat is de veiligste en meest effectieve procedure voor het wegwerken van ongewenste haartjes. Wij gebruiken alleen professionele pasta die bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

In suikerpasta kunnen géén bacteriën verspreiden, dus tijdens de procedure wordt het risico van irritatie en allergische huidreacties verminderd. Gezicht ontharing met suiker beschadigd de nieuwe huidcellen niet, waardoor de behandelde zone zal heel snel herstellen.

Gezichtsugaring is een procedure die alleen door een professionele schoonheidsspecialiste moet worden uitgevoerd, omdat het behandelde gebied uiterst delicaat is en speciale zorg behoeft. Echte experts met slechts een paar precieze bewegingen kunnen alle ongewenste haartjes van het gezicht verwijderen.

Gelaat laten ontharen met suiker

Ontharen bij overbeharing in het gezicht is een van de meest gevraagde behandelingen van veel vrouwen, maar ook voor mannen. Het gezicht is altijd zichtbaar en vereist daarom de meest zorgvuldige verzorging en tijdige verwijdering van haartjes die op de boven- of onderlip, de kin tot bakkebaarden kunnen verschijnen. Er zijn veel manieren om ongewenste haargroei tegen te gaan, echter volgens 

Suikerontharing methode omvat het verwijderen van overtollige haargroei door het gebruik van suikerpasta. In tegenstelling tot een pincet of een scheermes verwijdert een suiker de haren samen met hun onzichtbare wortel. Als gevolg van sugaring wordt haar dunner en lichter.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Gezicht laten ontharen - specialist in ontharingen van gelaat

Voordelen van uw gelaat waxen met suiker ?

Gezichtsugaring is een unieke procedure die veel voordelen biedt die we graag even voor u op een rijtje zetten:

 • Alle Type Haren - Met deze behandeling kunnen we zelfs ingegroeide en korte haren verwijderen van elk haartype.
 • 100% Veilig - De temperatuur van de gebruikte suikerpasta valt samen met de lichaamstemperatuur, de mogelijkheid van een verbranding wordt geminimaliseerd.
 • Bacteriedodend - Deze procedure verschilt met andere ontharingsmethoden door de bacteriedodende eigenschappen van de gebruikte suiker.
 • 100% Natuurlijk - bereiding is 100% natuurlijk, bevat water en suiker, zonder chemisch product, geur- of kleurstoffen en geen citroensap of andere zuren.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's gezicht & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een gezichtsontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Gezicht ontharen
Score: 5 / 5 gebaseerd op 29 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de gezicht met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media