Manicures

Uw handen en voeten laten verzorgen door een specialist? Een manicure is een ideale schoonheidsbehandeling voor zowel vrouwen als mannen die er verzorgt willen uitzien.

Bij Love Nails bieden we meer dan 10 verschillende manicures aan. Zo is er zeker wel een manicure behandeling die bij u past.

Manicures voor iedereen

De tijd dat uw nagels laten verzorgen enkel voor de happy few was is al lang verleden tijd. Een manicure voor nagels is al lang niet meer een luxe behandeling. We gebruiken onze handen de volledige dag, 7 dagen per week, het volledige jaar. Daarnaast zijn er ook invloeden van buitenaf zoals lucht, zonnestralen, temperatuurswisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen die allemaal onze handen beschadigen.

Een regelmatige manicure zal uw handen niet alleen beschermen, maar ze zullen er ook mooi uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.
Zowel vrouwen als mannen kunnen bij Lovenails hun nagels & handen laten verzorgen door een manicurespecialist vanaf 20 euro.


Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Prijzen ManicuresSoorten Manicures

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Wat is een manicure ?

Een manicure is een cosmetische behandeling van de vingernagels en handen die niet alleen thuis maar ook in een nagelsalon kan uitgevoerd worden.

Een manicurebehandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriem, vijlen en knippen maar ook andere hand- en nagelbehandelingen zoals massage of het aanbrengen van nagellak. Natuurlijk wordt dezelfde techniek ook toegepast voor de voeten of teennagels, alleen spreken we dan over een pedicure.

Een manicure kan ook bestaan uit het versieren van de nagels met een design, afbeeldingen, juwelen, waterdecalls ook beter bekent als nail art.

Andere manicure behandelingen bestaan uit het aanbrengen van gelnagels, valse nagels of gellak. Welke manicures die u ook kiest, er wordt aangeraden dat u steeds beroep doet op een manicurist, een expert in nagels die een opleiding heeft genoten en de regels volgt.

Voordelen van een manicure ?

  • Ontspannend: naast de nagel en handverzorging zorgt de massage voor een ontspannend gevoel
  • 100% Veilig: maak u geen zorgen meer over probleemnagels, misvormde of over gepolijste nagels met een professionele manicure
  • Extra’s: laat niet alleen uw handen en nagels verzorgen, maar kies ook voor extra’s zoals een handmassage, spa behandeling, paraffine bad, …
  • Ruime keuze:  een goed uitgerust nagelsalon heeft een uitgebreid aanbod van manicure producten, kies niet alleen uit meer kleuren maar ook extra’s zoals glitters, steentjes of nagelstickers.

Verschillende soorten manicures

Manicures zijn spa-behandelingen die uw handen ontspannen, verwennen gewoon een schoon gevoel geven. De keuze van de juiste manicure is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat en nagelsalon ervaring. Er zijn diverse manicure behandelingen die variëren per salon, maar ook de toegepaste techniek.
Hieronder vindt u alvast een overzicht van enkele manicure behandelingen, Heeft u een specifieke vraag, aarzel niet onze nagelstyliste te vragen naar de verschillen tussen de manicures.

Traditionele manicure

De Standaard of Traditionele Manicure is een basis nagel- en handverzorging. Bij deze manicure behandeling worden de handen gedesinfecteerd. Daarna worden de vingernagels gereinigd, geknipt en gevijld. De nagelstyliste zal u handen voeden met een crème en uw nagels afwerken met een nagellak naar keuze.

Franse Manicure

Een Franse Manicure is klassiek en chique. Uw handen worden op dezelfde manier behandeld als bij een traditionele manicure. De nagelstyliste plaatst een transparante kleur zoals wit of lichtroze op de volledige nagel, gevolgd door een witte kleur op de uiteinden van de nagels. Deze stijl van manicure imiteert en verbetert het uitzicht van natuurlijk nagels.

Spa Manicure

Een Spa Manicure is een intensievere en langere behandeling van de nagels dan een traditionele manicure. Hoewel het proces min of meer hetzelfde is, wordt eer tijdens de behandeling  meer aandacht besteed aan relaxatie. Afhankelijk van de gekozen spa behandeling kan er gekozen worden voor een peeling of een paraffine behandeling. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen zachte, relaxte handen, maar ook een betere doorstroming van het bloed.

Gellak Manicure

Bij een Gellak Manicure wordt er een speciale lak gebruikt (gellak) die 3 tot 4 weken mooi blijft. Net als bij een traditionele manicure worden uw nagels geknipt, gevijld en uw handen gehydrateerd. De gellak die gebruikt wordt gaat veel verder dan de traditionele nagellakken. Er worden verschillende lagen van nagellak aangebracht en telkens door middel van LED-licht uitgehard.
Meer details over gellak

Gelnagels Manicure

Een manicure met gelnagels is ideaal wanneer uw bestaande nagels moeten verlengd en/of verstevigd worden. De behandeling is vergelijkbaar met gellak, alleen worden er ook tips of verlengingen geplaatst op de nagel.
Het verschil met gellak en acrylnagels is dat de gelnagels niet kunnen afgeweekt worden. Voor het verwijderen gaat u langs bij een manicure specialiste.
In onze studio plaatsen we enkel gelnagels in plaats van acrylnagels omdat deze geurloos zijn bij het aanbrengen, gel is ook iets flexibeler.
Meer details over gelnagels

Uw manicure specialist in de regio !

Een goede manicure laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. Love Nails is uw manicure specialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen, Ninove, Brakel, Gent, Zottegem, Aalst.

Onze nagelstudio is makkelijk te bereiken via de gewestweg N8, u kunt gratis 2 uur parkeren in onze straat met uw blauwe schijf. U vindt ons aan de achterzijde van het station in Geraardsbergen.

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar recht naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje
Routebeschrijving

Volg onze Manicuriste op de Social Media