Herne

NAGELSTUDIO in Herne

Bent je op zoek naar een Nagelstudio of Nagelsalon die professionele behandelingen geeft, tijd voor u neemt, alle trends volgt in regio Herne?
Dan bent u bij Love Nails aan het juiste adres ! Onze nagelstudio biedt een volledige waaier van diensten voor nagelverzorging aan: manicures, pedicures, gellak, gelnagels en nail art. Ontdek alle behandelingen!

Speciaal voor jouw hebben wij een eilandje van gezelligheid, comfort en genot gecreërd. Maak het jezelf gemakkelijk in onze verzorgingsstoel, vertrouw ons je nagels toe en vergeet je zorgen met een warm kopje koffie of thee!

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Nagelstudio in Herne

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Waarom kiezen voor Love Nails ?

 • 100% Steriel: onze metalen instrumenten worden gestereliseerd zodat u geen infecties, HIV of andere zoektes kunt oplopen
 • 100% Hygiënisch: we gebruiken een neusmondmasker, handschoenen, bril, speciale kleding voor de hygiëne
 • 100% Kwaliteit: we werken enkel met hoogwaardige producten zoals OPI, NCLA, IBX, Kart Cosmetics, ...
 • 100% Klantgericht: Elke klant is uniek, daarom bieden wij verschillende behandelingen aan.

Onze behandelingen

MANICURES

mooie
handen

PEDICURES

mooie
nagels

GEL/ DESIGN

langdurig
resultaat

Uw nagelstyliste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen senicure om een goede nagelstyliste in Herne te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master in de manicure" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in de buurt van Herne is eenvoudig bereikbaar op minder dan 14 minuten rijden met de auto of met het openbaar vervoer.

Auto

 • 1. Neem Stationsstraat (N269) gedurende 650 meter
 • 2. Verlaat Herne en volg gedurende 1,3 kilometer
 • 3. Rechts afslaan naar Geraardsbergsesteenweg (N495) en volgen gedurende 2,2 kilometer
 • 4. Ga langs Herhout en volg gedurende 2,1 kilometer
 • 5. Ga langs Viane en volg gedurende 350 meter Edingseweg
 • 6. Rij Moerbeke binnen en volg gedurende 350 meter
 • 7. Links afslaan naar Heuvelstraat en volgen gedurende 800 meter
 • 8. Verlaat Moerbeke en volg gedurende 600 meter
 • 9. Ga verder op Karel Lodewijk De Lensstraat gedurende 450 meter
 • 10. Ga verder op Zavelstraat gedurende 15 meter
 • Aankomst: Zavelstraat 94, 9500 Geraardsbergen

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Routebeschrijving

Volg ons op de Social Media


Nagels laten verzorgen bij een Nagelstyliste in Herne

Bij Love Nails in Herne kunt u terecht voor allerlei hand- en voetbehandelingen zoals pedicures, manicures, gelnagels, kunstnagels, nagellak en nail art op een hoog niveau.

Manicures

Kies uit 10 verschillende manicure behandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen. Kies voor een combi-manicure, gellak, luxe manicure van OPI, nagelversteviging of nagelherstelling. Er is zeker wel een manicure die geschikt is voor uw handen !

Pedicures

Kies uit 8 verschillende pedicure behandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen. Een gewon Express pedicure, Aqua-Spray Pedicure of Pedicure op basis van fruitzuren, Gellak of een luxe pedicure van OPI behoren tot de mogelijkheden.

Gelnagels/Gellak/Design

Kies uit meer dan 90 nagellak kleuren, 70 gellak kleuren van OPI. Gelnagels of Kunstnagels zijn natuurlijk mogelijk naast het gewone nagels lakken. Wilt u toch iets meer trendy kies dan voor onze desings met waterdecals, Swarovski steentjes of glitters en studs op uw handen en voeten!

Nagelsalon in Herne en provincie VLAAMS-BRABANT

Ons salon wordt niet alleen door Hernenaars bezocht, daarnaast hebben we ook klanten uit de provincies Oost-Vlaanderen, Waals-Brabant en Brussel. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Natuurlijk verwelkomen wij ook graag klanten uit de Hernense deelgemeentes Herfelingen en Sint-Pieters-Kapelle en Kokejane.

Love Nails
Zavelstraat 94 Overboelare (Geraardsbergen), 9500
Phone: +32 471 95 07 67 Kaartje