Permanente Make-up Lippen

Lipliner

Lippen Tattoo: mooie & volle lippen 24u per dag

Droom jij ook van een mooie mond en mooie glimlach? Jammer genoeg hebben we niet allemaal mooie, volle en blozende lippen. Dankzij permanente make-up kunnen jouw lippen er weer jeugdig en vol uitzien. Het corrigeren van niet symmetrische lippen behoort zelf ook tot de mogelijkheden.

Kies vandaag nog voor permanente make-up voor uw lippen. De permanente lipliner geeft u de mogelijkheid om dagelijks veel tijd te besparen met het opmaken van uw lippen. Daarnaast bespaart u jaarlijks geld aan lippotloden en lippenstift.
Bedenk eens hoe fantastisch het is om jezelf elke dag in de spiegel te zien met uw lippen op hun mooist, prachtig gevormd en natuurlijk getint.

Er is veel mogelijk. Alles gebeurt in overleg en alles is aangepast aan uw wensen en uw gezicht. Enkele voorbeelden van permanente lippen make-up:

 

LipLiner (zachte contour)

Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of subtiel contour langs de lippen. Met het ouder worden, worden ook de lippen smaller, de doorbloeding wordt minder dus de lippen bleker.Door kleine rimpeltjes rondom de mond ontstaat een onregelmatige liplijn.

Met een lipliner kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. Er wordt rekening gehouden met je eigen lipkleur, je favoriete lipstickkleur en de vorm van je mond.

LipLiner met schaduw

Dit is een lipliner met schaduw naar binnen. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd.

Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. Met deze methode kan de lipliner iets ruimer gezet worden dan de eigen liprand zodat de lippen voller lijken.

Full Lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit kan met of zonder een lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur.

Het eindresultaat van een full lips behandeling zal een blijvende zachte blos aan uw lippen geven en deze voller laten lijken.

Lippen vergroten

Wil je lippen dier er groter uitzien? Dankzij permanente make-up kan je er inderdaad voor zorgen dat de lippen optisch groter of voller te laten lijken. Om het vergrotende effect te creëren moet een full lips tatoeage gecombineerd worden met een permanente lipliner.

 

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

+32 471 95 07 67

marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Klanten bekijken ook

PMU Ogen: mooie, open blik met permanente eyeliner

Wil je jouw ogen echt voor zichzelf laten spreken? Ben je ook het gedoe beu met een oogpotlood en eyeliners? Kiezen voor een permanent lijntje of eyeliner boven en/of onder jouw ogen is een perfect alternatief! Meer Lezen

PMU Wenkbrauwen: laat het gezicht spreken

U wenst mooie & perfecte wenkbrauwen voor de perfecte gezichtsuitdrukking? LoveNails is een wenkbrauwspecialist van epileren en verven tot het bijwerken. Meer Lezen

Permanente Make-Up België

Wat is een lippen tattoo?

Een permanente lipliner, lippen tattoo of PMU voor de lippen is make-up op de lippen/lipcontouren die een zeer lange tijd blijft zitten. Het gaat dus niet over lang houdende make-up, maar make-up die vergelijkbaar met een tatoeage voor enkele jaren blijft. Met een speciale naald wordt de inkt tot diep in de huid ingebracht.

Hiervoor gebruiken wij bij LoveNails speciale pigmenten die ervoor zorgen dat uw lipliner tattoo ook echt permanent is. De permanente make-up wordt niet op de huid van de lippen maar in de huid aangebracht. Zo kan deze er niet worden afgewassen, maar zal langzaam verdwijnen naarmate de tijd verstrijkt.

 

Onze Prijzen voor Permanente Make-Up Lippen

Diensten Prijzen
G'bergen
Prijzen
Antwerpen
LIPPEN
Contuur met schaduw
Lippen volledig naturel
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden
 
nvt
250 €
50 €
150 €
 
350 €
400 €
100 €
180 €
WENKBRAUWEN
Fijne hairstroke techniek
Na 4-6 weken correctie
Ombré (poedereffect)
Na 4-6 weken correctie
3D techniek
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden

nvt
nvt
250 €
50 €
nvt
nvt
nvt

375 €
130 €
340 €
130 €
375 €
130 €
190 €
OGEN
Eyeliner boven
Eyeline onder
Volledige oogcontour
Accent wimperlijn
Eyeliner met schaduw
Correctie na 4-6 weken
Correctie na 18-24 maanden

nvt
nvt
nvt
150 €
nvt
50 €
100-125 €


260 €
190 €
395 €
230 €
295 €
90-130 €
180-210 €

Maak een Afspraak

Lippen tatoeage: kies voor een ervaren specialist

Ons ervaren PMU-specialiste werkt heel professioneel en hygiënisch. Tevens wordt je tijdens het lipliner tatoeëren bij elke stap begeleidt en gerustgesteld, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. De perfecte afwerking en ons oog voor detail zijn onze prioriteit!

 

permanente make-up voor lippen of pmu lipliner laten zetten

Voordelen van een lipliner met permanente make-up

  Er zijn heel wat goede redenen om te kiezen voor een lipliner met permanente make-up in plaat van deze zelf te tekenen met een potlood of lippenstift. Hier alvast enkele voordelen van PMU voor lippen:

 • Slaap gerust wat langer, vanaf nu moet je ’s morgens niet meer vroeger opstaan om uw lippen te tekenen, lippenstift of lippenglos op te doen;
 • Geen frustraties meer wanneer met uitgelopen lippenstift na het eten en drinken, jouw lippen zien er steeds tiptop verzorgd uit;
 • Een regenachtige dag, gaan sporten? Kiss-proof en geen vlekken na het drinken, kussen, sporten of zonnen dankzij permanente lippen make-up;
 • Correctie van ongelijke, niet symmetrische lippen of verbeteren van jouw lipcontouren tot zelf optisch vergroten van de lippen;
 • Geef opnieuw een natuurlijk kleur aan jouw bleke, witte lippen die bijvoorbeeld veroudering kunnen optreden.

foto's Permanente Make-Up Lippen voor & na

PMU BEHANDELINGEN

Ogen
Permanente make-up ogen in regio Antwerpen

PMU Ogen: Mooie, open blik door permanente eyeliner

Naast uw wenkbrauwen en lippen kunt u ook uw oogleden permanent verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. En dat zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen en met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

Wenkbrauwen
Permanente Make-Up Wenkbrauwen in regio Antwerpen

PMU Wenkbrauwen: meer uitstraling, mimiek en expressie

Welke wenkbrauwen u ook heeft: te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi. Veel dames kiezen ervoor om wenkbrauwen permanent te laten zetten; we spreken dan over PMU wenkbrauwen. Met de juiste techniek zoals Hairstroke, 3D, Schaduw, Ombre of Microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij u gezet worden die helemaal bij u past.

Lippen
Permanente Make-Up in regio Antwerpen

PMU Lippen: volle lippen met mooie contouren

Welke vrouw droomt niet van altijd verzorgde lippen zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up (ook wel PMU lippen genoemd), biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. Permanente make-up lipliner van LoveNails geeft u een volle en aantrekkelijke mond.

Permanente make-up lippen prijs? Pas op voor goedkope (promo)prijzen

Wat is de kostprijs van een permanente lipliner? Wanneer je de verschillende PMU-studio’s vergelijkt dan zie je vaak verschillende prijzen. Laat je niet verlijden door promo prijzen, op het eerste gezicht verleidelijk, maar vaak is dit omdat ze niet voldoende klanten hebben.

Wat op het eerste zicht goedkoop lijkt kan een duurkoop worden. Al te vaak bellen klanten die ergens anders permanente make-up hebben laten zetten en zeer ontevreden zijn. Erg jammer, maar zo zie je maar weer hoe belangrijk ervaring is. Denk dus tweemaal na wanneer je kiest voor een salon die goedkope tarieven heeft!

Kan ik met permanente make-up mijn lippen vergroten?

Met permanente make-up kan je inderdaad de illusie opwekken dat de lippen voller en groter lijken. Dit optisch effect kan gerealiseerd worden door het plaatsen van een wit lijntje tegen de liplijn dat het licht opvangt.

 

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Vaak gestelde vragen

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede PMU-specialiste zal aanzienlijk investeren in de gebruikte pigmenten, apparatuur en bijscholingen. LoveNails werkt enkel met specialisten die de beste kwaliteit aanbieden met het mooiste resultaat. Er zijn mogelijk heel wat salons die goedkopere prijzen aanbieden, u moet zicht dan de vraag stellen, kies ik dan wel voor de beste of eerder voor de goedkoopste behandeling?

Verschil tussen permanente make-up & tatoeage

De techniek van permanente make-up en een tatoeage zijn zeer gelijklopend, alleen wordt er in een andere huidlaag een kleur aangebracht. Permanente make up, ofwel PMU, is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). Daardoor is het aanbrengen van PMU niet definitief permanent, in tegenstelling tot een tatoeage, maar eerder lang blijvende make up. De make-up zal in de loop van 2 tot 5 jaar vervagen afhankelijk van uw celvernieuwing, afweersysteem en blootstelling aan Uv-licht.

Is het aanbrengen van permanente make up pijnlijk?

De behandelingen zijn niet geheel gevoelloos, maar iedere klant ervaart dit anders. Onze ervaring heeft geleerd dat dit over het algemeen heel erg mee valt. Zeker omdat er mogelijkheden zijn om dit te verdoven. Zo kunt u bijvoorbeeld bij uw huisarts een voorschrift voor een verdovende crème vragen die u eventueel thuis al kan aanbrengen. Tijdens het aanbrengen van de PMU zult u kleine korte steekjes voelen van de naald die wordt gebruikt. Gelukkig is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan een tatoeage zetten. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid.

Hoe gaan wij te werk?

Kiezen voor permanente make-up kan voor sommigen een grote stap zijn. Dan is het fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat en u in goede handen bent bij een ervaringsdeskundige. De behandeling bij LoveNails wordt uitgevoerd door een gediplomeerde specialiste, die rekening houdt met uw wensen.

Na het eerste telefonische contact plannen we een afspraak. We bespreken uw wensen en ik informeer u over de pigmentatie mogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar uw gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Als we het eens zijn en u geen vragen meer heeft, gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie.

Direct na de eerste behandeling is het resultaat iets donkerder dan gewenst, maar de huid zal zich snel en vanzelf herstellen. U moet er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

Na de behandeling krijgt u een formulier met nazorginstructies en een verzorgingscrème mee naar huis. En er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken. De nazorginstructies dient u nauwkeurig op te volgen. Indien u deze goed naleeft, zult u vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal uw huid zich zonder problemen herstellen.

Locaties

Permanente make-up lippen in Geraardsbergen

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omliggende gemeenten Overboelare, Nederboelare, Onkerzele, Schendelbeke, Moerbeke, Goeferdinge, Viane, Deftinge, Idegem, Zarlardinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zandbergen, Ophasselt, Everbeek, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke.

Permanente make-up lippen in Roeselare

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Roeselare of de omliggende gemeenten Beveren, Rumbeke, Oekene, Hooglede, Kachtem, Oostnieuwkerke, Gits, Ardooie, Emelgem, Izegem, Lichtervelde, Sint-Eloois-Winkel, Koolskamp, Staden, Westrozebeke, Moorslede, Passendale, Rollegem-Kapelle, Ingelmunster, Kortemark, Lendelede, Ledegem, Pittem.

Permanente make-up lippen in Antwerpen

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Antwerpen of de omliggende gemeenten Berchem, Borgerhout, Antwerpen, Burcht, Merksem, Deurne, Wilrijk, Zwijndrecht, Hoboken, Borsbeek, Ekeren, Mortsel, Schoten, Edegem, Wijnegem, Kruibeke, Boechout, Hove, Wommelgem, Melsele, Kallo, Aartselaar, Hemiksem, Vremde, Hoevenen, Brasschaat, Kontich, Bazel, Beveren-Waas.

Alle Contactgegevens

Permanente make-up lippen
Beoordelingen: 4.9 / 5 gebaseerd op 12 klantenreviews
vanaf 250 euro na afspraak
Product Beschrijving: Permanente make-up (PMU) voor lippen, permanente lipliner, lippen tattoo
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media