Permanente Make-up Ogen

Eyeliner Ogen

PMU Ogen: mooie, open blik met permanente eyeliner

Wil je jouw ogen echt voor zichzelf laten spreken? Ben je ook het gedoe beu met een oogpotlood en eyeliners? Kiezen voor een permanent lijntje of eyeliner boven en/of onder jouw ogen is een perfect alternatief!

Kies vandaag nog voor permanente make-up voor uw ogen. De Permanente eyeliner geeft u de mogelijkheid om dagelijks veel tijd te besparen met het opmaken van uw ogen. Daarnaast bespaart u jaarlijks geld aan oogpotloden en eyeliners.

Er is veel mogelijk. Alles gebeurt in overleg en alles is aangepast aan uw wensen en uw gezicht. Enkele voorbeelden van permanente oog make-up:

Eyeliner boven en/of onder

Normale permanente eyeliner voor zowel boven als onder het oog. Start bijvoorbeeld met een permanente eyeliner boven het oog, daarna kunt u gerust nog kiezen voor een eyeliner onder het oog.

Lashliner

Ben je op zoek naar een subtiel lijntje in de wiperrand? Kies dan voor een lash liner boven en/of onder de ogen (ook ideaal voor de heren).

Zacht uitgeschaduwde eyeliner

De eyeliner is uitgeschaduwd, dus het is geen strakke lijn maar een zachte potloodachtige lijn. Deze vorm van permanente eyeliner is voor degene die een zachtere uitdrukking willen.

Tweekleuren / Duo-tone eyeliner

De eyeliner is opgebouwd uit twee kleuren. Direct boven het zwarte pigment wordt een tweede lijn geplaatst om de kleur die u wenst. De tweede lijn is vaak in de kleur van de iris.

Advanced eyeliner

Deze eyeliner is extra breed voor een meer expressieve blik door de bredere lijn dan een enkele eyeliner. Deze eyeliner kan in verschillende kleuren aangebracht worden, passend bij uw wensen en kleur van uw ogen.

 

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

+32 471 95 07 67

marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Klanten bekijken ook

PMU Wenkbrauwen: laat het gezicht spreken

U wenst mooie & perfecte wenkbrauwen voor de perfecte gezichtsuitdrukking? LoveNails is een wenkbrauwspecialist van epileren en verven tot het bijwerken. Meer Lezen

PMU Lippen: mooie & volle lippen 24u per dag

Droom jij ook van een mooie mond en mooie glimlach? Jammer genoeg hebben we niet allemaal mooie, volle en blozende lippen. Dankzij permanente make-up kunnen jouw lippen er weer jeugdig en vol uitzien. Meer Lezen

Permanente Make-Up België

Wat is een permanente eyeliner?

Een permanente eyeliner, eyeliner tattoo of PMU voor de ogen is make-up rond de ogen die een zeer lange tijd blijft zitten. Het gaat dus niet over lang houdende make-up, maar make-up die vergelijkbaar met een tatoeage voor enkele jaar blijft. Met een speciale naald wordt de inkt tot diep in de huid ingebracht.

Hiervoor gebruiken wij bij LoveNails speciale pigmenten die ervoor zorgen dat uw eyeliner tattoo ook echt permanent is. De permanente make-up wordt niet op de huid rond de ogen maar in de huid aangebracht. Zo kan deze er niet worden afgewassen, maar zal langzaam verdwijnen naarmate de tijd verstrijkt.

 

Onze Prijzen voor Permanente Make-Up ogen

Diensten Prijzen
G'bergen
Prijzen
Antwerpen
LIPPEN
Contuur met schaduw
Lippen volledig naturel
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden
 
nvt
250 €
50 €
150 €
 
350 €
400 €
100 €
180 €
WENKBRAUWEN
Fijne hairstroke techniek
Na 4-6 weken correctie
Ombré (poedereffect)
Na 4-6 weken correctie
3D techniek
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden

nvt
nvt
250 €
50 €
nvt
nvt
nvt

375 €
130 €
340 €
130 €
375 €
130 €
190 €
OGEN
Eyeliner boven
Eyeline onder
Volledige oogcontour
Accent wimperlijn
Eyeliner met schaduw
Correctie na 4-6 weken
Correctie na 18-24 maanden

nvt
nvt
nvt
150 €
nvt
50 €
100-125 €


260 €
190 €
395 €
230 €
295 €
90-130 €
180-210 €

Maak een Afspraak

Eyeliner tattoo: kies voor een ervaren specialist

Ons ervaren PMU-specialiste werkt heel professioneel en hygiënisch. Tevens wordt je tijdens het eyeliner tatoeëren bij elke stap begeleidt en gerustgesteld, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. De perfecte afwerking en ons oog voor detail zijn onze prioriteit!

 

Permanente make-up voor ogen of pmu eyeliner

Voordelen van een eyeliner met permanente make-up

  Er zijn heel wat goede redenen om te kiezen voor een eyeliner met permanente make-up in plaat van deze zelf te tekenen. Hier alvast enkele voordelen van PMU voor ogen:

 • Slaap gerust wat langer, vanaf nu moet je ’s morgens niet meer vroeger opstaan om uw lijntjes te tekenen;
 • Geen frustraties meer wanneer je eyeliner niet goed werd getekend en je opnieuw moet beginnen;
 • Een regenachtige dag? Dankzij permanente make-up behoort een uitgelopen eyeliner tot verleden tijd;
 • Een bezoekje aan het zwembad, sauna of gewoon sporten kan gewoon met make-up zonder omkijken;
 • Tijdens een avondje stappen moet je op geen enkel moment je zorgen maken over uitgelopen make-up.

foto's Permanente Make-Up Ogen voor & na

PMU BEHANDELINGEN

Ogen
Permanente make-up ogen in regio Antwerpen

PMU Ogen: Mooie, open blik door permanente eyeliner

Naast uw wenkbrauwen en lippen kunt u ook uw oogleden permanent verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. En dat zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen en met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

Wenkbrauwen
Permanente Make-Up Wenkbrauwen in regio Antwerpen

PMU Wenkbrauwen: meer uitstraling, mimiek en expressie

Welke wenkbrauwen u ook heeft: te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi. Veel dames kiezen ervoor om wenkbrauwen permanent te laten zetten; we spreken dan over PMU wenkbrauwen. Met de juiste techniek zoals Hairstroke, 3D, Schaduw, Ombre of Microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij u gezet worden die helemaal bij u past.

Lippen
Permanente Make-Up in regio Antwerpen

PMU Lippen: volle lippen met mooie contouren

Welke vrouw droomt niet van altijd verzorgde lippen zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up (ook wel PMU lippen genoemd), biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. Permanente make-up lipliner van LoveNails geeft u een volle en aantrekkelijke mond.

Permanente eyeliner prijs? Pas op voor goedkope (promo)prijzen

Wat is de kostprijs van een permanente eyeliner? Wanneer je de verschillende PMU-studio’s vergelijkt dan zie je vaak verschillende prijzen. Laat je niet verlijden door promo prijzen, op het eerste gezicht verleidelijk, maar vaak is dit omdat ze niet voldoende klanten hebben. Wat op het eerste zicht goedkoop lijkt kan een duurkoop worden.

Al te vaak bellen klanten die ergens anders permanente make-up hebben laten zetten en zeer ontevreden zijn. Erg jammer, maar zo zie je maar weer hoe belangrijk ervaring is. Denk dus tweemaal na wanneer je kiest voor een salon die goedkope tarieven heeft!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Vaak gestelde vragen

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede PMU-specialiste zal aanzienlijk investeren in de gebruikte pigmenten, apparatuur en bijscholingen. LoveNails werkt enkel met specialisten die de beste kwaliteit aanbieden met het mooiste resultaat. Er zijn mogelijk heel wat salons die goedkopere prijzen aanbieden, u moet zicht dan de vraag stellen, kies ik dan wel voor de beste of eerder voor de goedkoopste behandeling?

Verschil tussen permanente make-up & tatoeage

De techniek van permanente make-up en een tatoeage zijn zeer gelijklopend, alleen wordt er in een andere huidlaag een kleur aangebracht. Permanente make up, ofwel PMU, is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). Daardoor is het aanbrengen van PMU niet definitief permanent, in tegenstelling tot een tatoeage, maar eerder lang blijvende make up. De make-up zal in de loop van 2 tot 5 jaar vervagen afhankelijk van uw celvernieuwing, afweersysteem en blootstelling aan Uv-licht.

Is het aanbrengen van permanente make up pijnlijk?

De behandelingen zijn niet geheel gevoelloos, maar iedere klant ervaart dit anders. Onze ervaring heeft geleerd dat dit over het algemeen heel erg mee valt. Zeker omdat er mogelijkheden zijn om dit te verdoven. Zo kunt u bijvoorbeeld bij uw huisarts een voorschrift voor een verdovende crème die u eventueel thuis al kan aanbrengen. Tijdens het aanbrengen van de PMU zult u kleine korte steekjes voelen van de naald die wordt gebruikt. Gelukkig is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan een tatoeage zetten. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid.

Hoe gaan wij te werk?

Kiezen voor permanente make-up kan voor sommigen een grote stap zijn. Dan is het fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat en u in goede handen bent bij een ervaringsdeskundige. De behandeling bij LoveNails wordt uitgevoerd door een gediplomeerde specialiste, die rekening houdt met uw wensen.

Na het eerste telefonische contact plannen we een afspraak. We bespreken uw wensen en ik informeer u over de pigmentatie mogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar uw gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Als we het eens zijn en u geen vragen meer heeft, gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie.

Direct na de eerste behandeling is het resultaat iets donkerder dan gewenst, maar de huid zal zich snel en vanzelf herstellen. U moet er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

Na de behandeling krijgt u een formulier met nazorginstructies en een verzorgingscrème mee naar huis. En er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken. De nazorginstructies dient u nauwkeurig op te volgen. Indien u deze goed naleeft, zult u vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal uw huid zich zonder problemen herstellen.

Locaties

Permanente make-up ogen in Geraardsbergen

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omliggende gemeenten Overboelare, Nederboelare, Onkerzele, Schendelbeke, Moerbeke, Goeferdinge, Viane, Deftinge, Idegem, Zarlardinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zandbergen, Ophasselt, Everbeek, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke.

Permanente make-up ogen in Roeselare

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Roeselare of de omliggende gemeenten Beveren, Rumbeke, Oekene, Hooglede, Kachtem, Oostnieuwkerke, Gits, Ardooie, Emelgem, Izegem, Lichtervelde, Sint-Eloois-Winkel, Koolskamp, Staden, Westrozebeke, Moorslede, Passendale, Rollegem-Kapelle, Ingelmunster, Kortemark, Lendelede, Ledegem, Pittem.

Permanente make-up ogen in Antwerpen

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Antwerpen of de omliggende gemeenten Berchem, Borgerhout, Antwerpen, Burcht, Merksem, Deurne, Wilrijk, Zwijndrecht, Hoboken, Borsbeek, Ekeren, Mortsel, Schoten, Edegem, Wijnegem, Kruibeke, Boechout, Hove, Wommelgem, Melsele, Kallo, Aartselaar, Hemiksem, Vremde, Hoevenen, Brasschaat, Kontich, Bazel, Beveren-Waas.

Alle Contactgegevens

Permanente make-up ogen
Beoordelingen: 4.9 / 5 gebaseerd op 25 klantenreviews
vanaf 120 euro na afspraak
Product Beschrijving: Permanente make-up (PMU) voor ogen, permanente eyeliner, tattoo eyeliner
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media