Bovenlip Ontharen

Bovenlip ontharen

Last van lichte snorhaartjes, dons, boven de bovenlip? In het verleden wel eens uw ‘snor’ laten weghalen met een scheermesje, maar het komt snel terug en steeds iets erger.

Ontharing met suiker is de meest effectieve en beste manier om ongewenste haartjes op de bovenlip te verwijderen:

 • De huid blijft heel lang glad en schoon zonder extra haartjes (tot 3-4 weken)
 • Wanneer de snorhaartjes regelmatig worden verwijderd met suikerpasta, zullen de haartjes verzwakken, dunner en helderder worden.
 • Uw snorhaartjes zullen níét meer stekelig zijn, omdat het haar zich weer begint te vormen en groeit met een dunne punt.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

ONTHARING VAN BOVENLIP

Waarschijnlijk krijgt 80% van de vrouwen in meer of mindere mate last van haartjes op de bovenlip. Het is alleen niet iets wat je aan de grote klok hangt.

Je hoort een vrouw niet zeggen voordat ze naar een feestje gaat: “Ik kom er aan, nog even mijn snor scheren”, of “Heerlijk net naar de schoonheidsspecialiste geweest om mijn snor te laten harsen”. Wij horen vaak: "Als ik de snor een keer onthaar, zal ik hiermee de haargroei nog meer stimuleren".

Dit is natuurlijk mogelijk als je begint met scheren. Het is de snelste methode, maar ongewenste haren zullen snel terug groeien. Doordat de haartjes verwijderd worden met een scheermes, wordt de rand van het haar stijf, dik en stekelig.

Wees gerust, een ander ziet ze echt niet zo goed als jij… Maar we hebben wel een oplossing voor u! Dat is een suikerontharing!

BOVENLIP ONTHAREN MET SUIKER

De meeste traditionele ontharingen zijn zeer pijnlijk voor het gezicht. Gelukkig vindt u bij LoveNails sugar waxing, een techniek waarbij suikerpasta wordt gebruikt om overtollige haartjes van bijvoorbeeld de bovenlip te verwijderen.

Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van gezichtsontharen.

Dus suikerontharing is ideaal voor gevoelige plaatsen zoals de bovenlip maar ook andere gevoelige plaatsen zoals onze intieme zone of de oksels!

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Bovenlip laten ontharen - specialist in ontharingen van gezicht

VOORDELEN VAN UW BOVENLIP WAXEN MET SUIKER?

 • Efficiënt - Na de cosmetische sessie vergeet u het probleem van ongewenst gezichtshaar gedurende 3-4 weken. Suikerpasta verwijdert niet alleen het zichtbare deel van het haar, maar ook de follikel. Daarom groeien de haren na de sessie langzaam terug, worden zwak, broos, licht, dun. Bij regelmatig sugaring wordt de tijdsinterval tussen de sessies langer.
 • Veilig - Als u de haren met een scheermes verwijdert, kunt u zichzelf gemakkelijk snijden of op andere manier uw huid van het gezicht verwonden. Dit wordt vermeden als suikerpasta op het probleemgebied wordt aangebracht.
 • Veelzijdig – Op basis van onze ervaring weten we dat pasta elke type haar verwijdert: dun blond, hard en dik. Dus, de eigenaar van elk type huid met behulp van sugaring kan haar ongewenste bovenlip haartjes laten verwijderen.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's Bovenlip & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een bovenlip ontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Bovenlip ontharen
Score: 5 / 5 gebaseerd op 35 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de bovenlip met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media