Oksels Ontharen

Oksels ontharen

Wilt u ook uw oksels glad en kaal houden? Ongewenste okselbeharing is iets waar heel veel mensen zich voor schamen. Zelfs als het gaat om plekken zoals uw oksels, waar iedereen haar heeft. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u uw oksels haarvrij kunt houden. De huid rond de oksels kan namelijk gevoeliger zijn dan andere delen.

Scheren, harsen of epileren zijn de meest gebruikte methodes voor het ontharen van de oksels. Dit met de nodige bultjes en irritaties die ontstaan bij de epilatie. Dus alle mooie beloftes ten spijt, zijn lang niet alle ontharingsmethodes geschikt voor uw gevoelige oksels.

Daarom bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: suikerontharing of sugar waxing. In tegenstelling tot wax of andere chemische ontharingsproducten is suikerpasta 100% natuurlijk. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Ontharing van de oksels

Het effect van gladde oksels met sugaring duurt enkele weken. Dit resultaat wordt niet bereikt bij het gebruik van de originele "home" -methoden - een scheermes of ontharing crème. Na de sugaring groeit het haar onder de armen ongeveer een maand niet. Dit kan gemakkelijk worden verklaard vanuit een fysiologisch oogpunt: de haren worden samen met de wortels verwijderd, dus ze hebben een bepaalde hoeveelheid tijd nodig om zich te herstellen.

Schoonheidsspecialisten van professionele salons beschouwen sugaring van oksels de meest geavanceerde manier om ongewenst haar op dit zone te verwijderen. Gladde oksels is iets waar elke vrouw of man moet voor zorgen. Vooral in de warmere maanden, wanneer dikke truien ver in de kast verdwijnen en topjes en korte kleedjes aangedaan worden. Het okselshaar is niet alleen niet esthetisch, maar ook niet erg hygiënisch: micro-organismen die veroorzaken zweet voelen zicht er goed in de okselhaar.

Oksels laten ontharen met suiker

Suikerontharing wordt aangeraden aan alle vrouwen en mannen die zonder pijn langetermijnresultaten willen behalen. Oksels ontharen met suiker is een populaire behandeling. Epileren met pasta is heel veilig, geen risico op de vorming van allergische reacties en de schadelijke effecten op het lichaam.

Suikerpasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten: glucose, fructose en water. Ze hebben een positief effect op de huid. Het behandelde oppervlakken worden gehydrateerd en dode huidcellen verwijderd. Dus suikerontharing is ideaal voor de gevoelige zones, niet alleen voor de oksels maar ook andere plaatsen zoals ons gelaat of intieme zones!

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Oksel laten ontharen - specialist in ontharingen van de oksels

Voordelen van uw oksels waxen met suiker ?

 • Sugaringpasta is gemaakt op natuurlijke basis, dus allergielijders en mensen met prikkelbare huidtypes hebben niets te vrezen: na de behandeling zullen er geen dermatologische complicaties optreden
 • Na de sugaring vertraagt de haargroei en worden de haren zelf dunner en lichter
 • Verwijdert korte haartjes in het gebied van de bikini of de oksels
 • De behandeling vindt plaats in seconden, zodat de men praktisch geen pijn ervaart bij het verwijderen van ongewenste haargroei

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's oksels & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een okselontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Oksels ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 24 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de oksels met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media