Wenkbrauwen Ontharen

Wenkbrauwen ontharen

Heeft u er ook genoeg van om zelf uw wenkbrauwen te epileren met een pincet? U verliest toch heel wat tijd, het is ook moeilijk om ook de allerkleinste donsharen te verwijderen. Bovendien groeien de haartjes voor u het weet alweer terug…

Je wenkbrauwen hebben een enorme impact op je look. Zelfs al draag je helemaal geen make-up, als je je wenkbrauwen mooi ‘in shape’ hebt, zie je er al goed uit. Maar kun je beter epileren, waxen of ga je voor epileren met draad?

Dus alle mooie beloftes ten spijt, zijn lang niet alle ontharingsmethodes geschikt voor je wenkbrauwen. Daarom bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: suikerontharing of sugar waxing.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

WENKBRAUWEN LATEN DOEN DOOR EEN SPECIALIST

Er zijn veel verschillende methoden om overtollig haar te verwijderen. De meest gebruikelijke manier om wenkbrauwbogen te modelleren is met een pincet naar buiten te trekken, maar een belangrijk minpunt van deze methode is een kort resultaat. Een langer durend effect kan worden bereikt met wax.

Tot op heden heeft zo'n ontharing als een sugaring (van het Engels SHUGAR -suiker) enorm populair geworden. Deze methode is het aanbrengen van suikerpasta op het behandelde huidgebied, waarna het vervolgens wordt verwijderd samen met ongewenste haartjes.

WENKBRAUWEN LATEN ONTHAREN MET SUIKER

De behandeling voor het vormgeven van de wenkbrauwen is voor de meeste mensen verplicht, ongeacht hun geslacht. Mannen hebben het eenmaal per maand nodig, en vrouwen veel vaker.

Dit komt omdat de wenkbrauwen van vrouwen beter verzorgd moeten zijn en een duidelijke vorm moeten hebben. Er zijn geen dergelijke vereisten voor mannen.

Om sugaring als wenkbrauwcorrectie te gebruiken, zijn ervaring en vaardigheden noodzakelijk. Meestal worden ze niet aanbevolen om thuis te doen, omdat het risico groot is om meer haren te verwijderen dan nodig is.

Dus professionele suikerontharing is ideaal voor de gezicht maar ook andere gevoelige plaatsen zoals de oksels of de bikinilijn!

 

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Wenkbrauwen laten ontharen - specialist in ontharingen van de wenkbrauwen

Voordelen van uw wenkbrauwen waxen met suiker ?

 • Betaalbaar – de behandeling is niet zo duur omdat dit zeer snel kan gebeuren
 • Hypoallergeen - Geen risico op allergische reactie omdat suikerwax 100% natuurlijk is
 • 100% Veilig - De temperatuur van de suikerpasta valt samen met de lichaamstemperatuur
 • Minder pijnlijk - Sugaring is minder pijnlijk in vergelijking met waxepilatie. Het verwondt praktisch de huid niet.
 • Langdurig effect - Een mooi resultaat tot zes weken, afhankelijk van de herhaling & haartype.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's wenkbrauwen & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een wenkbrauwontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Wenkbrauwen ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 37 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de wenkbrauwen met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media