Borst Ontharen

Borst ontharen

Heb je net als veel mannen last van beharing op de borst en in een aantal gevallen ook op de rug. Niet iedereen is gecharmeerd door borsthaar en wil er daarom graag van af. Hoe kan je het beste borsthaar verwijderen?

Welke methoden zijn geschikt: afscheren, trimmen, waxen of harsen? Je kunt natuurlijk advies vragen en online beginnen lezen. Maar aangezien niet iedereen om assistentie wil of kan vragen bij het ontharen, hebben we bij LoveNails de ideale oplossing: suikerontharing of sugar waxing.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

ONTHARING VAN DE borst

Suiker is een uitstekende keuze voor het epileren van de borst. Een grote selectie pasta's met verschillende dichtheid en plasticiteit maakt de procedure snel en comfortabel.

Sugaring bij mannen wordt steeds populairder. Meer moderne mannen kiezen ontharen als het beste alternatief voor scheren. Veel mannen merken het mooie effect na het ontharing met suikerpasta.

Ze vinden het leuk dat de huid zacht blijft, niet geïrriteerd en zonder irritaties. Dit is de beste manier om zich te ontdoen van ongewenst haar in verschillende delen van het lichaam, dat al door duizenden mannen is gebruikt.

Borst LATEN HARSEN MET SUIKER

Door het verwijderen van het haar langs de haargroei voorkomt u het risico van ingegroeide haartjes. Zelfs na hergroei na sugaring wordt de haartjes zachter en dunner.

Ons schoonheidssalon biedt professionele sugaring voor mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. We hebben gekwalificeerde schoonheidsspecialisten in dienst, wier waardige werk door veel tevreden klanten werd gewaardeerd.

Er is eenvoudigweg geen alternatief voor sugaring: klassiek scheren levert niet zo'n hoogwaardig en mooi resultaat op.

WAT MET BENEN, ARMEN OF BORST?

Over de esthetische en erotische redenen om bij mannen te ontharen wordt veelal getwist. Sommige mensen zien borstbeharing als iets mannelijk en aantrekkelijk. Voor de vrouw hoeft borstbeharing dan ook niet altijd verwijderd te worden. Over rug beharing bestaat de algemene opvatting dat het niet als sexy beschouwd wordt.

De borst is na de rug is dan ook een van de meest behandelde zones bij de man. Het ontharen van armen of benen bij mannen is minder gebruikelijk dan de borst en rug ontharen. Voornamelijk bepaalde sporters zoals worstelaars of wielrenners maken hier gebruik van.

Het ontharen van de oksels komt steeds vaker voor. Echter verkiezen mannen het bijwerken van de haargroei boven het compleet verwijderen.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Borst laten ontharen - specialist in ontharingen van de borst

Voordelen van uw borst waxen met suiker ?

 • Esthetisch - Met sugaring krijgt uw borst een esthetisch mooie en nette uitstraling
 • Snel & Efficiënt - Suiker epilatie verwijdert overtollige borstharen veel sneller en efficiënter
 • Makkelijk - Ontharen in de schoonheidssalon is veel gemakkelijker dan thuis zelf scheren of waxen.
 • Langdurig effect - Suikerepilatie is een dieper proces van ontharing, omdat niet het bovenste deel van de haren wordt verwijderd, maar de haarzakjes zelf met een resultaat tot 8 weken.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's borstontharing & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een borstontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Borst ontharen
Score: 5 / 5 gebaseerd op 19 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de borst met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media