Rug Ontharen

RUG OF SCHOUDERS ontharen

Haar op de rug is misschien wel de meest ongewenste lichaamsbeharing bij mannen. Veel mannen zijn deze ongewenste haren dan ook liever kwijt dan rijk!

Zelf je rug ontharen is echter een behoorlijke uitdaging, aangezien het een lastig gebied is om te bereiken. Je kunt natuurlijk iemand vragen om je te helpen. Maar aangezien niet iedereen om assistentie wil of kan vragen bij deze behandeling, hebben we bij LoveNails de ideale oplossing: suikerontharing of sugar waxing.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

ONTHARING VAN DE RUG OF SCHOUDERS

Rug of schouders ontharen met suiker in niet alleen esthetisch maar ook hygiënisch. Tijden veranderen erg snel. Samen met hen veranderen de normen van schoonheid en normen voor uiterlijk.

Modernere mannen kiezen meer en meer voor de suikerontharing. Ze ontdekken de voordelen van een snelle en diepe verwijdering van het overtollige haar op de rug.

Door de kiezen voor een epilatie van de rug met suiker kunt u zich ontdoen van ongewenst haar met minimale irritatie van de huid. De haren worden verwijderd in de richting van de haargroei. Doordat voorkom jij ingroei, huidirritatie en ontsteking.

MANNEN RUG LATEN HARSEN MET SUIKER

Welke man wil er nu niet die vervelende en ontsierende rugharen niet kwijt? Vooral tijdens de zomermaanden, op het strand of tijdens de vakantie. Rug suiker harsen is een ideale manier van tijdelijke haarverwijdering omdat je langere tijd haarvrij kunt zijn.

Door de eeuwen heen zijn er verschillende opvattingen over beharing bij de man ontstaan. Bij de Romeinen en de Egyptenaren bestond al een cultuur waarin ontharing tot de dagelijkse rituelen behoorde.

In andere culturen is beharing mannelijk en aantrekkelijk. Toch zijn er steeds meer mannen die hun beharing willen verwijderen. Er zijn dus veel verschillende redenen voor mannen om te ontharen:

 • Oncomfortabel zijn bij het sporten
 • Bacteriën krijgen de kans om zich aan de haren te vestigen.
 • Beharing kan leiden tot jeuk of ontstekingen
 • Storend omdat dat de spieren verbergt

WAT MET BENEN, ARMEN OF BORST?

Over de esthetische en erotische redenen om bij mannen te ontharen wordt veelal getwist. Sommige mensen zien borstbeharing als iets mannelijk en aantrekkelijk. Voor de vrouw hoeft borstbeharing dan ook niet altijd verwijderd te worden. Over rug beharing bestaat de algemene opvatting dat het niet als sexy beschouwd wordt.

De rug is dan ook een van de meest behandelde zones bij de man. Het ontharen van armen of benen bij mannen is minder gebruikelijk dan de borst en rug ontharen. Voornamelijk bepaalde sporters zoals worstelaars of wielrenners maken hier gebruik van.

Het ontharen van de oksels komt steeds vaker voor. Echter verkiezen mannen het bijwerken van de haargroei boven het compleet verwijderen.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Rug laten ontharen - specialist in ontharingen van de rug

Voordelen van uw rug waxen met suiker ?

 • Esthetisch - Met sugering krijgt het lichaam een esthetisch mooie en nette uitstraling
 • Snel & Efficiënt - Suiker epilatie verwijdert overtollige haren veel sneller en efficiënter.
 • Makkelijk - Ontharen in de schoonheidssalon is veel gemakkelijker, vooral sommige moeilijk te bereiken delen van het lichaam te behandelen, zoals bijvoorbeeld de rug of schouders.
 • Langdurig effect - Suikerepilatie is een dieper proces van ontharing, omdat niet het bovenste deel van de haren wordt verwijderd, maar de haarzakjes zelf met een resultaat tot 8 weken.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's rugontharing & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een rugontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Rug ontharen
Score: 4.9 / 5 gebaseerd op 18 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de rug met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media