Armen Ontharen

Armen ontharen

Iedereen heeft haar op zijn of haar armen. Sommigen onder ons hebben van nature echter dikker en donkerder armhaar. Als uw armhaar duidelijk zichtbaar is, dan wilt u dit misschien om esthetische redenen verwijderen.

Gelukkig zijn er verschillende veilige manieren waarop uw armhaar kan verwijderd of minder zichtbaar kan gemaakt worden. Of u nu meer zelfvertrouwen wilt krijgen of gewoon u uitstraling wilt veranderen, bieden we bij LoveNails een nieuwe techniek aan: armen ontharen met suikerontharing of sugar waxing.

In tegenstelling tot wax of andere chemische ontharingsproducten is suikerpasta 100% natuurlijk. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel, ook de armen.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Ontharing van de armen

Soms is het nodig om ongewenst haar op de armen te verwijderen, vooral als ze lang, donker en dik, kortom sterk zichtbaar zijn. Het gebruik van een scheermes of een speciale crème om ze te verwijderen zal niet werken, omdat het de groei alleen maar zal vergroten, waardoor het probleem meer opvalt. De beste oplossing voor het verwijderen van ongewenste haargroei is de armen ontharen met suikerpasta.

De bestanddelen van de pasta dringen diep de haarfollikel in en trekken het haar volledig naar buiten zonder het af te breken. Als u vóór de procedure last heeft gehad van het ingegroeide haartjes, dan zult u ervoor altijd van af komen.

Bij gebruik van deze suikerpasta zijn snijwonden, brandwonden en andere problemen uitgesloten!

Armen laten ontharen met suiker

Waarom raden professionals aan om armen te ontharen met suikerpasta? De samenstelling van de pasta bevat geen bewaarmiddelen, of kleurstoffen of geurstoffen. Het bevat alleen suikers die de behandeling hypoallergeen maken. Suikerpasta verwijdert zelfs zeer korte haar, daarna zullen uw armen zeer lang haarvrij zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal het volgende bezoek aan de schoonheidsspecialiste slechts over een maand zijn.

Onze Prijzen voor ontharingen

Diensten (ontharen met suiker) Prijzen
SUIKERONTHARING BEHANDELINGEN
Bikinilijn
Braziliaans of string
Oksels
Onderbenen + knie
Bovenbenen
Wenkbrauwen bijwerkig
Bovenlip of kin
Kaak + wangen
Gehele armen
Rug
Schouders
Buik
Borst
Nekharen
22 €
35 €
18 €
28 €
28 €
10 €
10 €
15 €
22 €
35 €
25 €
25 €
25 €
15 €
SUIKERONTHARING PAKETTEN
Bovenlip + Kin
Wenkbrauwen + Bovenlip
Bovenlip + Kin + Kaak + Wangen
Buik + Borst
Volledige Benen Incl. Bikinilijn
Bikini + Benen + Knie + Oksels
Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Benen + Knie + Oksels
Brazilian + Oksels
17 €
17 €
27 €
45 €
65 €
60 €
42 €
70 €
49 €
Maak een Afspraak
Armen laten ontharen - specialist in ontharingen van de armen

Voordelen van uw armen waxen met suiker ?

 • Suikerpasta is hypoallergeen. Ze bevat geen kleurstoffen en conserveermiddelen. Bovendien is suiker geen omgeving voor de ontwikkeling van bacteriën, dus armen shugaren is de procedure zeer hygiënisch.
 • Suikerpasta is geschikt voor elk deel van het lichaam: rug, armen, oksels, schaamstreek, bikinilijn, benen, ...
 • Suikerpasta is effectief: het verwijdert niet alleen netjes haren zonder de daaropvolgende ingroei te veroorzaken, maar verzorgt ook de huid.

Klanten bekijken ook

WAT IS EEN SUIKERHARSEN OF SUGARING?

Een suikerontharing wordt ook wel sugaring, suikerharsen of Perzisch harsen genoemd. Suiker wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontharing en heeft wortels in oude Egyptische en Midden-Oosterse culturen. Meer Lezen

foto's armen & andere ontharingen

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor een armontharing naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Ons schoonheidssalon in Moerbeke is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omlligende gemeenten Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rotonde waar u de 2de afslag neemt. U bljft rechtdoor rijden tot het station van Moerbeke. Net over de spoorweg na zo'n 50 meter gaat u rechtsaf naar de heuvelstraat. Na zo'n 2km vindt u aan de linkerkant onze studio op het nummer 94. U kunt gewoon parkeren op de berm voor onze studio.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein. Onze studio bevindt zich op zo'n 200 meter van een bushalte. Het treinstation van Moerbeke-Viane bevindt zich op 20 minuten wandelafstand.

Alle Contactgegevens

Armen ontharen
Score: 5 / 5 gebaseerd op 28 klantenreviews
22 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van de armen met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media